CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BESØG: Reinhardt Bikes BESØG: Reinhardt Bikes
Familieforetagenet C.Reinhardt i Ballerup har undergået lidt af en transformation fra udelukkende at handle med motoriserde tohjulere til idag at være blandt en af... BESØG: Reinhardt Bikes

ReinhardtBikesDK01

I starten af tyverne starter Carl Reinhardt med import af motorcykler og scotere af forskellig herkomst. Men i starten af halvfjerserne kommer vendepunktet da de bliver impørtør af Suzuki som den dag idag stadig er deres primære agentur. Omkring 2008 oplever knallert og motorcykelbranchen lidt af en stagnation og tredie generation  Jesper Reinhardt er på udkik efter nye forrretningsområder.

ReinhardtBikesDK09

Jesper Reinhardt ser tidligt mulighederne i elcyklen og Reinhards eget mærke E-Fly kommer på markedet i 2009. Sideløbende har de også fået agenturet af det tyske cykelmærke Ghost.  Jesper Reinhardt erklærede mål er lige fra start at gøre det nye selskab Reinhardt Bikes til en af cykelbranchens foretrukne leverandører.  Det betyder også at de to cykelmærker hurtigt får følgeskab af flere nye egenudviklede brands som Cultima, Raam og senest Norden.

ReinhardtBikesDK04
I 2013 får de følgeskab af en række kendte tilbehørsmærker som Topeak, MET, Weldtite, Polisport, Burley, Atran Velo, SRAM og Shimano. Specielt MET hjelmene har altid været meget populære i Danmark fortæller Lars Nygaard som er produktchef hos Reinhardt Bikes. Det danske marked er MET største og betyder at flere af deres modeller er udviklet til danske krav og forhold. Nyeste model er en meget let og velsiddende top aerohjelm

Se flere billeder fra Reinhardt Bikes her.

ReinhardtBikesDK10

Moderne lagerfaciliteter
Når man har domicil på en af de dyreste adresser i Storkøbenhavn må der tænkes kreativt for maksimalt at udnytte den beskedne lagerplads. Med mere end 48.000 varenumre er elektriske foldereoler, som vi kender fra akiver, en af mulighederne. En anden er en fuldautomatisk Logimat elevatorreol, som lynhurtig finder det rette varenummer og kører det frem.

ReinhardtBikesDK11

 

Nye brands
C.Reinhardt udvider hele tiden sit varesortiment for på den måde at kunne tilbyde det meste til cykelforhandleren, så de kun behøver at gøre deres indkøb et sted og på den måde fremstår som en totalleverandør. Det betyder også at udvalgte Shimano og SRAM produkter kan købes hos os fortæller Lars Nyggard.  Vores primære kunder er stadig cykelfaghandleren men også internethandel er i voldsom vækst. Vi ser ingen problemer i at handle med alle så længe de overholder almindlige tegler og sund fornuft omkring prissætning og markedsføring.  Desuden supplerer flere af de traditionelle cykelhandlere idag deres butik med en onlineshop slutter Lars Nygaard.  Sidste skud i den absolutte topklasse er det belgiske cykelmærke Eddy Merckx.

ReinhardtBikesDK12

Det er ikke noget nyt fænomen af kendte cykelstjerner starter deres eget cykelbrand, men i tilfældet Eddy Merckx er det virkelig lykkedes ud over al forventning og mærket har forstået at følge med tiden med nyudviklinger og trends. Læs vores test af deres bud på en hurtig Gravelbike her.  Eddy Mercks cykler er kendetegnet ved at være tro mod den oprindelige racercykels sjæl med fokus på den professionelle cykelrytters krav og behov.

ReinhardtBikesDK02
Et andet nye spændende cykelmærke minded på dagligdagscyklisten, men med et umiskendeligt design, er Norden som er en række klassiske udformede herre og damecykler. De er designet af Bjarke Schmidt Nielsen og har netop modtaget en IF designpris.

ReinhardtBikesDK06

Tilbehør
Topeak har på få år gjort sig bemærket med innovative og flot designet cykeltilbehør. Læs vores test af Mini Rocket iGlow pumpen her. Et andet specielt produkt er minimalistteltet Bikamper. Deres seneste værktøjsprodukter tiol at fgemme i styr og saddelpind sætter nye normer for systemintegration.

ReinhardtBikesDK07

De fleste kender dækmærker som Panaracer, Hutchinson og Specialized, mens de færreste ved at det er den kinesiske dækproducent Chaoyang som producerer dem. Nu lancerer de dæk og slanger under eget navn til meget konkurrancedygtige priser. Vi vender tilbage med en test. Sluttelig er der sportbrillemærket Tifosi som man forventer sig meget af i det kommende år og netop ankommet tøjmærket Giordana.

Reihardt Bikes beskæftigier idag godt 40 medarbejdere.

ReinhardtBikesDK03

Link

CYKELPORTALEN