CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Neox Neox
Der er langt mellem flot designede elcykler. Neox tager begrebet design og systemintegration til nye højder og viser vejen for hvordan en god elcykel... Neox

Neox Sporter

Som mangeårig cyklist bliver jeg sku’ lidt sur når jeg ser de mange rædsler af elcykler trille rundt i gadebilledet. Kan producenterne virkelig ikke lægge sig lidt mere i selen og tilbyde forbrugerne noget bedre og mere visionært.

Neox Urban

Med få undtagelser er det de samme principper producenterne ligger for dagen. Vi tager en eksisterende cykel, finder en motorløsning et batteri, og vupti… Heldigvis findes der da producenter som tænker lidt mere ud af boksen. Danske Biomega er et godt eksempel med deres OKO og Gocycle en anden med deres fremragende elektriske foldecykel.

Neox City

Neox er nyeste bud på en visionær elcykel. Selve konceptet fik fortjent en Eurobike Award i 2015 for sin modulopbyggede motor og transmisionsløsning.

Med basis i den samme og integrerede motor- og gearkasseløsning samt en monoophængt baghjul og transmission tilbyder Neox hele fem forskellige typer en Cross, en Sport, en Urban, en City og endleig en Touring. De benytter alle en 500 watt motor som er neddroslet til 250 watt.  Crosser og Sport med 48 Volt og de øvrige med 36 Volt.  Det giver et stort moment og betyder at den er fremtidssikret til de forskellige markeder og de forskellige lovmæssige krav. Elektronikken har 5 valgfrie programmer som giver rækkevidde helt op til 140 km. Priserne afhængig af model ligger melemm 3500 og 4900 Euro.

neox

Du kan støtte dem på Kickstarter indtil 25 juni målet er 120.000 Euro.

Link

CYKELPORTALEN