CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

første elcykel fra Biomega første elcykel fra Biomega
OKO radikalt anderledes cykeldesign. Den minder mere om en benzindreven motorcykel end end elcykel. En helt bevist strategi fra folkene bag Biomega hvis cykler... første elcykel fra Biomega

OKO_WHITE_right

Danske Biomega er en af få cykelproducenter som har en en klar mission, om at fremtidens cykel ikke kun skal være for dem der i forvejen cykler. Hvis flere skal ud på cyklen, skal cyklen ifølge Biomega brandes ligesom en bil.  Der er et kæmpe potentiale i ikke cyklister der stiller nogle helt andre krav til en cykel.  En cykel skal ud over et flot og markant design også være simpel og stort set vedligeholdesfri.  Derfor skal alt overflødigt fjernes.

OKO_white-2000x1333

OKO er Biomegas første elcykel. Rammen er kulfiber og med integreret batteri og skærme. Den har som alle Biomegas cykler bæltedrev.  Den fås i to versioner med henholdvis  2 eller 8 gear.  Prisen starter ved godt 15.000 og vægten er for en elcykel at være meget lav, så man rent faktisk kan bære cyklen. Ikke noget elcykelkunder er vant til.  OKO får i hvid eller sølv finish.

Link

CYKELPORTALEN