CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mens cykelverdenen i spænding venter… Mens cykelverdenen i spænding venter…
Kinesiske L-Twoo viser deres første elektronisk/hydrauliske geargruppe eRX på Taipei Cycle Show Mens cykelverdenen i spænding venter…

Mens den etablerede cykelverden spændt  venter på nyt fra Shimano, Campagnolo og SRAM i deres evige kamp om hele tiden at være foran på det elektroniske landevejs område i luksusklassen for pengestærke cyklister, har kinesiske L-TWOO udviklet deres egen elektroniske/hydrauliske gruppe eRX. Ikke noget nyskabende men velfungerende og til at betale.

L-TWOO præsenterer deres elektronisk/hydrauliske geargruppe på Taipei Cycle Show

Kopiering vil nogle af de store brands måske mene.  Tja alle producenter kikker jo hinanden over skulderen i kampen om at komme først i mål, selvom gennemsnits forbrugeren i sidste ende sådan set nok er ligeglad. Bare tingene fungerer og det er til at betale.

L-Twoo blev grundlagt i 2013 og ligger i Guangdong. Firmaet har to store kinesiske investeringsfonde bag sig.  Vi har stiftet bekendtskab med branded mange gange før på Eurobike, hvor de har været en trofast udstiller.

Hidtil har det hovedsaglig været på hjemmemarkedet de har gjort sig gældende, men på det seneste er vestlige producenter og distributører også begyndt at vise interesse som et prisrimeligt og leveringsdygtigt alternativ til de store etablerede, kopiering eller ej. Således har vores hjemmelige store online cykelbutik/grossist Cykelgear flere af deres produkter i sortimentet.

På den netop afsluttede Cyclingworld Europe spottede vi deres seneste gravelgruppe på det tyske brand BASIC. Læs vores første indtryk her.

I forbindelse med den kommende Taipei Cycle Show har de nu i stor stil inviteret pressen til at kikke nærmere på deres nye elektroniske/hydrauliske eRX landevejsgruppe i en flot udsendt invitation og billeder, men ellers ingen nærmere oplysninger om teknikken bag den nye gruppe der umiddelbart ligner tidligere generations egrupper fra de tre store toneangivende brands.  Mere herom senere…

Link

CYKELPORTALEN