CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kiffy Tricycle Kiffy Tricycle
Fyld mindre er vejen frem i fremtidens bymiljøer. To franskmænd giver deres bud på en praktisk bycykel. En minimalistisk mini ladcykel med indbygget indkøbstrolley.... Kiffy Tricycle

 

Byernes By Paris kæmper som de fleste andre storbyer med pladsmangel og trængsel fra de allestedsværende biler specielt i bymidten, hvor seneste tiltag er at indføre forbud og begrænsninger mod de store HPVér som ofte skødesløst bliver parkeret i bymidtens små gader og stræder og blokerer for al anden trafik.

kiffy-urban-tricycle-08

To franske designbureauer går nu ind i kampen om at omvende franskmændene fra at tænke stort til at tænke småt uden at miste mobilitet.  Så er der lige problemet med status og prestige, men det er en helt anden problematik.

kiffy-agence360-03b_1200

Kiffy Tricycle er en fiks minimalist ladcykel hvor det lille lad kan skillles ad og omdannes til en smart indkøbskurv.  Cyklen er udstyret med et vippende ophæng som forbedrer køreegenskaberne i  sving.  Dette system findes allerede på den dansk udviklede Butchers Cargotrike der er fullsize ladcykel.

iffy-urban-tricycle-09

Kiffy Tricycle er endnu på udviklingsstadiet, men at dømme efter interessen, bliver projektet måske en realitet igennem den populære crowdfunding metode.

kiffy-urban-tricycle-07

Link

CYKELPORTALEN