CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Butchers & Bicycles Butchers & Bicycles
Nyetablerede danske Buthers & Bicycles holdt i forrige uge i bedste Hollowood stil, launchparty og præsentation af deres første produkt, en sportslig ladcykel kaldet... Butchers & Bicycles

 

I hjertet af København, i den gamle kødby har et nyt dansk cykelbrand set dagens lys.  Med sans for stedets historie og respekt for de gamle bygninger har Butchers & Bicycles indrettet en gammel slagterhal til montage og showroom for deres kommende nye cykler.  Deres første produkt som kort og godt hedder mk.1 , er en ladcykel hvor der er lagt stor vægt på gode køreegenskaber.  Der er en stigende interesse for ladcykler med udgangspunkt i den klassiske Christania model, men hvis køregenskaber ikke hører til de bedste.

butchersandbicycles02

Mk. 1 er den klassiske ladcykel bragt frem til det tyvende århundrede med en avanceret styrmekanisme, som vi kender fra flere velomobiler og trimotorcykler hvor tyngdepunktet flyttes i sving ved at ligge cyklen ned. Herved kan man styre og cykle væsentligt stærke igennem sving med to styrende forhjul.  Ingen tvivl efter den korte rundtur, det virker og både dig selv og dine unger vil elske det !!!
Som basis er cyklen udstyret uden elmotor men stellet er forberedt til indbygning af Bosch centermotor hvis man gerne vil have lidt hjælp til de helt tunge transportopgaver.   I det hele tager er cyklen hele vejen igennem modul opbygget så den kan tilpasses forkellige behov.

butchersandbicycles03

Cyklen bliver officielt udbudt til salg i januar måned men man kan allerede nu besøge showroomet i Slagtehusgade 5A, hvor man kan se og prøve et par modeller samt forudbestille den.   Det er de tre herrer Morten Mogensen, Morten Wagener og Jakob Munk som står bag Butchers & Bicycles. De har alle en baggrund indenfor industriel design.

Link

CYKELPORTALEN