CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Italiensk innovation Italiensk innovation
For.Bicy tænker ud af boksen med tilbehør til hverdagens sande cykelhelte... Italiensk innovation

SeaOtterEurope stiftede vi bekendskab med det italienske firma Trerè Innovation og har haft lejlighed til at teste deres bud på en komfort allroad cykel Titici Flexy Gravel.

Eurobike var stedet hvor deres to nye tøj brands blev præsenteret. For størsteparten af de cyklister som bruger cyklen hverdag som transport på forholdvis korte distancer i byen, er tætsiddende Lycra i klovne farver mindre atraktivt.  De fleste vi helst bruge noget almindeligt udseende dagligdagstøj. Det ene nye tøjbrand For.Bici tilgodeser denne store gruppe af cyklister, med nogle spændende tillægsprodukter der giver øget funktionalitet og komfort, vi ikke tidligere har set.

BoxerPad er et trendy sæt af underbukser i forskellige farver,  med udvendige sømme som vi kender det fra cykelbukser. Det smarte er at siddepuden kan tages ud, når man når frem til destinationen, så man slipper for at rende rundt med anderumpe. Indlægget kan tages ud og sættes ind uden at man behøver at tage bukserne af. Puden sammenfoldes og holdes på plads at to indsyede lommer i hver side.

Måske du kender det, at blive fanget af en hurtigt regnbyge, og inden du får stopper og fundet regnjakken fram, er man drivvåd.  JacPack er en fiks lille rygsæk med indbygget regn/vindjakke der kan trækkes ud af rygsækken mens man cykler. Princippet er kendt fra faldskærme, hvor man trækker i to små snore. Godt tænkt… Regnjakken dækker både cyklisten og rygsækken fuldt udfoldet.

Trerè Innovation er som andre nye brands gearet for Omni Channel distribution. Indtil videre kan deres produkter købes direkte, men forhåbentlig er der nogle friske skandinaviske forhandlere og distributører som har lyst til at udbrede kendskabet til deres innovative produkter, når de læser dette.

Link

 

CYKELPORTALEN