CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gravel fra Tout Terrain Gravel fra Tout Terrain
De små niche cykelbrands syntes i højere grad at have fingeren på pulsen og hurtigt at implementere gravel/bikepacking cykler der er mere eventyr end... Gravel fra Tout Terrain

De små nichebrands stormer frem med den ene gravel cykel efter den anden, ofte helt klassisk med stel i stål, og alt hvad hjertet kan begære af fittings til montage af udstyr på stellet.

Tout Terrain Vasco bygger på firmaet klassiske ståramme. Dens geometri er en kombination af sport og komfort og den kan håndtere hjul/dæk kombinationer mellem 650B x 54mm og 700C x 47mm. Cyklen kan udstyret med enten en sporty og let kulfiberforgaffel til gravel eller en solid stålgaffel med alle fitting til tur/bikepacking.

Vasco leveres i to modeller Vasco GT 275 og GT 28 som igen fås i 7 forskellige modeller.  Den nye Vasco starter prismæssigt fra kr. 14.000,-

Tout Terrain blev stiftet af Stephanie & Oliver Römer i 2005. Deres filosofi har fra starten været at gøre alting anderledes.  Tout Terrain forhandles i Danmark af TheWayToBike.  De er kendt for tidligt at implementere Pinion gearkassen i deres cykler.

Link

 

CYKELPORTALEN