CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Giro lancerer cykelhandske med ny teknologi Giro lancerer cykelhandske med ny teknologi
Giro er det første amerikanske brand som indfører Elastic Interface Palm teknologi i deres cykelhandsker. Giro lancerer cykelhandske med ny teknologi

Sandsynligheden for at dine cykelbukser indeholder et skind fra Elastic Interface er ret stor.  Det italienske  brand har gjort sig til specialister som underleverandør til de største brands af cykelbukser.

Men de kan mere end det. Tilbage i 2019 på Eurobike viste de prototyper på et indlæg til brug i cykelhandsker. Læs mere om deres Palm teknologi -Cykelhandsker på en ny måde- her.

Med deres Super Natural Cycling Gloves er Giro  blandt de første til at implementere den nye teknologi EIT Palm Technology udviklet af Elastic Interface.

Elastic Interface og Giro har arbejdet sammen gennem mange år.  Elastic Interface er Giro’s premium partner for deres bukse skind.  Den nye EIT Palm Technology er udviklet specielt til Giro nye handske. En handske med sømfri elastisk pude som bringer komfort og pasform til et helt nyt niveau. Teknologien er patenteret.

Det nye indlæg tilpasser sig perfekt til håndens form og forbedrer blodstrømning og reducerer sovende fingre. Giro er det første amerikanske brands som indfører teknologien i deres cykelhandsker. De nye Supernatural Gloves er klar i den nye 2021 Forår/sommer kollektion. Vi vender tilbage med en test af handskerne i løbet af foråret.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN