CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelhandsker på den ny måde Cykelhandsker på den ny måde
Elastic Interface vil have producenterne til at lave cykelhandsker på samme måde som cykelbukser med øget fokus på komfort Cykelhandsker på den ny måde

Når du som forbruger vælger cykelbukser er det branding og design som er den væsentligste faktor.  Mens det skind som er syet i bukserne sjældent får den helt store opmærksom. Ikke mange ved det, men sandsynligheden for at det skind som sidder i dine bukser, er højst sandsynlig fra den italienske producent Elastic Interface.  Vend bunden i vejret på dine bukser og kik efter en lille uanseligt logo. En historie vi syntes er interessandt og et eksempel på hvordan vi som forbruger lader os narre og forblænde af det uvæsentlige fremfor det væsentlige.  En  historie som vi vil vende tilbage til i en senere baggrundsartikel.

Der er en grund til at Elastic Interface er blevet det foretrukne valg blandt de mest toneangivende cykelbuksproducenter. Deres sømløse termoplast puder med forskellig densitet, åndbarhed og et utal af muligheder for individuelle tilpasninger og størrelser. På Eurobike viste Elastic Interface nye takter med en lignende laginddelt teknologi til brug i cykelhandsker.

De nye handsker består af en termoplastisk flade med integreret padding, uden sømme bortset fra hvor de skal fæstnes til resten af handsken. Formen er kompleks  og kan individuel tilpasset hænders forskellige former. Til en start vil Elastic Interface tilbyde fire forskellige typer:

Race modellen er tænkt til landevejscykling, med ret begrænset padding i selve håndfladen.  På gravel modellen er tilføjet yderligere padding ved fingre og specielt i området omkring tommelfingeren. Paddingen fås med fire forskellige densiteter.

Elastic Interface er en OEM leverandør hvorfor du som forbruger ikke vil se dem markedsført under eget navn, men i fremtiden højst sandsynlt vil finde indpas i flere andre producenters  produkter.

I vores kommende baggrundsartikel om Elastic Interface vil vi liste hvilke producenter som benytter deres puder, herunder også de nye handsker. Ifølge Elastic Interface vil de tilbyde de nye handske puder som komplette sæt som producenteren så kan sy ind i deres handsker.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN