CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Finnbar Trout Cycles og Beast-Components Finnbar Trout Cycles og Beast-Components
  I indgangspartiet til kolektif messen i Berlin var en flot opstilling af håndbyggede cykler fra en række primært tyske cykel mærker.  En af... Finnbar Trout Cycles og Beast-Components

 

I indgangspartiet til kolektif messen i Berlin var en flot opstilling af håndbyggede cykler fra en række primært tyske cykel mærker.  En af dem var Finnbar Trout Cycles , der kommer fra Køln og er leveringsdygtig i flot forarbejdede rammer i stål til som de selv siger:

“Håndbyggede cykler i stål til ligesindede cykel fanatikere, design elskere og alle dem på jagt efter en muskeldrevet frihed og eventyr på deres drømmecykel”

Ligesom vi så på messen i Düsseldorf er de små brands altid først ude med nye tendenser, der måske fanger an hos de toneangivende store brands, hvis de kan lugte omsætning :o)  Den nye måske kommende hype kunne passende komme til at hedde “mtbdropbars” hvor der kan monteres MTB greb og bremser. Surly Corner Bar var blandt de første og flere er siden kommet til. Læs vores –Surly redefinerer mountainbike styret

På den udstillede Trout cykel sad et nyt styr også fra et tysk brand  Beast-Components. I modsætning til Corner Bar der er i aluminium og hvor skifte- og bremsegreb monteres på de to udstikkende horn, er Hybrid Bar i kulfiber og skifte- og bremsegreb monteres her direkte på styret i bukket mens hornene er til håndstand.

Link

 

 

CYKELPORTALEN