CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Surly redefinerer mountainbike styret Surly redefinerer mountainbike styret
Surly Corner Bar giver gravel lignende styrgreb med MTB skiftegreb og bremser Surly redefinerer mountainbike styret

Af og til dukker der nye fortolkninger op af de klassiske styr udformninger.  Surly Bikes har altid været et cykel niche brand, der er gået mod strømmen og lanceret et hav af cykelprodukter langt fra mainstream.

Surly Corner Bar giver gravel lignende styrgreb med traditionelle MTB skiftegreb og bremser

Corner Bar er et styr tænkt til de mange MTB cyklister der gerne vil have en lidt mere race/gravel udformet styr, men uden at skulle udskifte sine mountainbike gearskift og bremsegreb.

Surly har taget udgangspunkt i det klassiske dropbar styr gjort det lidt bredere og langt en masse vinkling i enderne samtidig med at rækkevidden til det nederste buk er reduceret.  Toppen af styret er også bukket fremad. Herefter har de svejset et par styrhorn på oppe i bukket hvor de eksisterende MTB skifte og bremsegreb finder plads.

Det ser måske underligt ud, men konceptet virker umiddelbart genialt, da det giver helt nye muligheder for ejere af ældre mountainbikes. I tilgift har Surly holdt fast i den gamle styr diamater 25,4 mm men leverer ekstra shims med for den nye standard. Så er du ejer af en gammel MTB du egentligt er glad for, kan du give den nyt liv som tur/gravel cykel uden at skulle udskifte andet end styret.

Link

  • Læs mere om styret på Surly egen blog 

 

CYKELPORTALEN