CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fazua Evation skifter navn til Ride 50 Fazua Evation skifter navn til Ride 50
Med "Evation" satte Fazua nye standarder for lav vægt og slankt design i elcykel verdenen. Fremfor hele tiden at lave nyt forbedrer Fazua nu... Fazua Evation skifter navn til Ride 50

Fazua ligger som bekendt i en gammel Airbus raketfabrik i en forstad til München. Læs vores besøg rapport Elmotor eventyr i raket fart. Derfor var det naturligt at de udstillede på IAA Mobility messen . Selve messen var primært var for publikum og det var derfor sparsomt med 2022 nyheder fra de udstillende cykelbrands,  Alligevel havde Fazua valgt at løfte sløret for deres 2022 nyheder her.

Med “Evation” drevet har Fazua sat nye standarder for lav vægt og slanke indbygningsmål.  For modelåret 2022 er der en  navneændring på vej men ellers er det i detajlerne at ændringerne skal findes.

Fazua’s lette “Evation” drev vil fremover blive kaldt “Ride 50”. Desuden bliver vægten reduceret med yderligere 6 procent til 4,400 gram alt inklusive, mens det maksimale drejningsmoment bliver øget med omkring 10 procent til nye 58 Nm. Frihjulet har nu plads til montage ned til 40 tænder og  hurtigere friktionsindgreb.

 

To versioner i fremtiden
Den sandsynligvis vigtigste innovation er dog, at Fazua tilbyder “Ride 50” hjælpedrevet i to versioner:  “Ride 50 Trail” og  “Ride 50 Street”. Den store forskel ligger i spredningen af ​​varmen forårsaget af motoren: Mens Fazua forventer højere gennemsnitshastigheder i “Street” -versionen og derfor er afhængig af afkøling ved luftstrøm, bruger “Trail” versionen aktiv køling ved hjælp af termisk stråling. Overophedning på stejle stigninger og den deraf følgende kvælning af motoreffekten bør, hvis ikke forhindret, i det mindste forsinkes betydeligt. De to systemer kan kendetegnes ved det forskellige design af køleribberne på motordækslet og skulle være tilgængelige fra efteråret 2021.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN