CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Demoday 2014 Eurobike Demoday 2014
Eurobike's beslutning om at flytte demodagen til messeområdet ser allerede nu ud til at have båret frugt med flere forhåndstilmeldte udstillere end sidste år.... Eurobike Demoday 2014

Demoday-2014-03

Sidste år meddelte Eurobike at de ville flytte Demodagen dagen fra det naturskønne område omkring Ratzenreid  til selve messeområdet.  Dette for at tilgodese ønsker fra specielt udstillerne som havde svært ved at afse tid til at være begge steder.

Allerede før startskuddet den 26 august ser denne beslutning ud til allerede at have båret frugt.  For nuværende har mere end 140 udstillere og 189 brands allerede tilmeldt sig.  Selve Demoday messeområdet vil blive på parkeringspladsen uden for messes østlige indgang som på selve dagen vil være lukket for al biltrafik, som kun vil kunne ske via messens sydlige indgang.  De forskellige testruter vil derfor komme til at foregår på helt lukkede veje for biltrafik. Desden bliver der anlagt en rute ind igennem de nærliggende skovområder frem til en udsigtsplatform som giver et flot panoramaview ud over Bodensøen og Alperne i baggrunden.

Eurobike Demoday vil foregåDemoday-2014-02 tirsdag den 26 august 2014 og er åben fra klokken 10 til 17 og har kun adgang for forhandlere og pressen.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN