CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Demoday holder flyttedag Eurobike Demoday holder flyttedag
2014 udgaven af Demoday i forbindelse med Eurobike flytter til selve messeområdet den 26 august 2014 Eurobike Demoday holder flyttedag

demoday-2014-02

Messe Friedrichsafen har besluttet at Eurobike Demoday der hidtil er blevet afholdt i de smukke omgivelser omkring  Argenbuhl ved  Ratzenreid,  fra næste år flyttes til selve messeområdet i Friedrichshafen.  Denne beslutning er taget på baggrund af tilbagemeldinger fra udstillerne,  som har svært ved at afse tid til også at være på demodagen, når den ligger 35 km. fra messen.  Et andet argument for flytningen er bedre personale udnyttelse af messepersonalet.  Beslutningen er formodentlig god for forrretningen Eurobike, men knap så god for de mange cyklister som gerne vil prøve cykler og udstyr under realistiske og varierende forhold.

Den nye Demoday vil blive etableret på parkeringsområdet ved indgang øst og testruterne vil være på de omkring liggende veje og  i et lille skovområde bag messeområdet.  Set med de mange testkørerens briller er det en meget dårlig beslutning.  Det tidligere område var begundstigiet af næsten ideelle betingelser for nogle gode og udfordrende testruter.

EUROBIKE_DEMO_DAY_2014_Plan_DE-GB_web

Nu skal de mange cyklister kæmpe med de meget tæt bil trafikkerede veje omkring messeområdet og en kedelig flad skov.  Lad os håbe at der kun bliver tale om en engangs forestilling og at de kommer på bedre tanker igen for 2015.   Demoday løber af stablen tirsdag den 26 august 2014 fra kl 10 til 17.

Link

CYKELPORTALEN