CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Er en gravelcykel bare en gravelcykel ? Er en gravelcykel bare en gravelcykel ?
Ride Farr Twin T er et frisk bud på en cykelramme, der kan sammensættes som en Do It All cykel for individualisten. Hvor... Er en gravelcykel bare en gravelcykel ?

Groft set kan man dele producenter af cykler op i to grupper, dem der…

  • følger strømmen og ikke gør et stort nummer ud af det og…
  • dem der følger strømmen, men bruger en masse  markedsførings krudt på at fortælle forbrugerne hvorfor netop deres produkt er noget særligt.

Naturligvis er det sat på spidsen, men dybest set er der ikke den store iderigdom når det kommer til at se nogen reelle forskelle mellem de enkelte produkter fra de store brands.

Ride Farr er et mindre cykelkomponent firma der har haft god succes med at tilbyde en række nicheprodukter indenfor styr og frempinde, vi tidligere har omtalt her.  Sidste år kastede de sig ud i et nye cykeleventyr og lancerede deres første  cykelramme, hvor Twin T nu er seneste udspil fra deres hånd.

Ride Farr Twin T forener på mange måder det bedste fra en moderne mountainbike og gravel bike med en Old School BMX og retro mountainbike plus en masse andre.  På mange områder er denne underlige chromoly stål offroad ramme noget af det mest interessante vi har set længe. Hvor ville det være befriende hvis de store toneangivende brands vill turde hoppe ud af konformiteten og følge trop.  Livet er sku for kort til kedelige cykler ikke….

Grundlæggende er er Twin T en 29″ hardtrail MTB ramme med en moderne geometri, der gør den lige velegnet til både Bikepacking, Gravel eller som hardtrail mountainbike.

Rammen sælges som kit med styrfitting, bagaksel og saddelklampe. Den har interne kabelføring til dropperpost saddelpind og vandrette hjuldrops der betyder at den kan udstyres med all mellem 29 x 2.35″ og  27.5 x 2.6″ dæk. Den kan bygges med en fast forgaffel eller med en fjederforgaffel med op til 120 mm vandring.  Som eksempel har Ride Farr selv opbygget et par eksempler på hvordan deres nye Twin T ramme kan sammensættes, enten en mountainbike eller en gravelbike.

Twin T er et rigtig godt bud på en ramme til individualisten der vil sammensætte sin egen Do It All cykel. Ride Farr Twin-T fås i tre størrelser (small, medium, large) og i to farver  Quantum Grey eller  Duck Egg Blue. Rammen koster fornuftige  $895 USD. Rammen kan også bestillen gennem flere europæiske forhandlere.

Link

 

 

CYKELPORTALEN