CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dansk oversættelse af Mountain High Dansk oversættelse af Mountain High
Daniel Friebe´s bog om halvtreds af Europas legendariske cykelstigninger fra 78 til 3384 m.o.h er nu oversat til dansk. Om du vil købe... Dansk oversættelse af Mountain High
Mountain-High01
De høje bjerge er en danske oversættelse af den engelske bog “Mountain High skrevet af Daniel Friebe og Pete Goding. Den rummer en praktisk og en historisk guide til 50 af Europas legendariske cykelstigninger.  I følge forlaget  har tidligere bøger om emnet været fokuseret på ruteoplysninger, flotte billeder eller et bjergs betydning i professionel cykelsport, men ingen bøger har blandet alle disse ingredienser på de samme sider… indtil nu.
Hmn har vi ikke lige hørt den før ? (redaktionen)

De høje bjerge kan fungere som en bibel for dem, der ønsker at prøve kræfter med giganter som Tourmalet eller Galibier, og det ultimative opslagsværk for kendere af disse bjerges historie og mystik. Kendskab til sted og topografi er uomgængeligt, uanset hvilket niveau man befinder sig på som cykelrytter, og både tekst og billeder er nøje udvalgt for at gengive denne symbiotiske sammenhæng.

At cykle op ad bakke er altid hårdt, så dét er der ingen grund til atter at bekræfte. I stedet samler De høje bjerge historierne, egenskaberne, særhederne og den unikke tiltrækningskraft ved Europas 50 mest berømte og uimodståelige cykelstigninger – fra det 78 meter høje Koppenberg til det gigantiske 3.384 meter høje Pico de Veleta i Spaniens Sierra Nevada.

Om forfatteren:
Daniel Friebe er en engelsk  cykelsportsjournalist  der trods sine 31 år allerede en Tour-veteran med ti Tour de France-løb på cv’et. I fem år var Daniel redaktør på magasinet Procycling, og i 2010 blev han bladets Europa-redaktør. I 2008 skrev han Boy Racer – My Journey to Tour de France Record-breaker sammen men en af cykelsportens superstjerner, Mark Cavendish.

Bogen kan købes for mellem 150 og 350 kroner afhængig af, hvor du køber den, og om du vælger den engelske eller danske udgave.

Link

CYKELPORTALEN