CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Carqon ladcyklen kommer til Danmark Carqon ladcyklen kommer til Danmark
Carqon ladcyklen vil være leveringsklare i Danmark i løbet af 4 til 6 uger. Carqon ladcyklen kommer til Danmark

Tidligerw på året kunne vi berette (læs mere her) om en kommende ny ladcykel fra Accell. Carqon er gruppens nye luksus brand indenfor ladcykler, som skal konkurrerer med brands som Urban Arrow, Riese & Muller and Ca Go.

Accell Group CEO Ton Anbeek ser betydelige vækstmuligheder i elektriske ladcykler og Carqon er en yderliegere tilføjelse til deres eksisterende  Babboe brand.

Markedet for elektriske ladcykler er blevet estimeret til at kunne afsætte omkring 2 millioner eneheder på det europæiske marked inden 2030.  I forhold til 2018 er salget af ladcykler steget med 45 %.

I starten er den primære gruppe for Carqon de unge børne familier som bor i bye, men der er planer om på sigt også at udvikle en forretnings ladcykel efter samme principper

Den nye Carqon kommer i to versioner, en med kæde og 10 udvendige gear og en med bæltedrev og indvendigt automat gearnav fra Enviolo. Motoren er den samme i begge udgaver, en Bosch Performance CX Cargo Line . batterier fås i to udgaver med 400 eller 500 wH som angiveligt skulle give en rækkevidde på mellem 120 0g 140. km

Europæisk distributionsnet
Grundet corona krisen er Carqon lidt langsommere om at komme ud på markedet. Men de første cykler skulle blive leveret indenfor 4 til 6 uger til udvalgte Premium cykelbutikker i Holland, Tyskland, Franskrig og Danmark.

Cyklen kan naturligvis osgå købes online til priser omkring de godt 5.000 Euro.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN