CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ladcykel med barnet i fokus Ladcykel med barnet i fokus
Ladcykel for børn med egen indstigningsdør og øget sikkerhed mod kollision. Ladcykel med barnet i fokus

Ladcyklen har de senere år gennemgået en stor udviklking var det lidt nørdede og alternative, til cykler hvor brugervenlighed og sikkerhed er i centrum.

Carqon er en hollandsk ladcykel med international appeal, hvor sikker transport af børn har høj fokus. Det nye brand er en del af den økonomisk stærke Accell Group, som tæller en række tunge og stærke cykelbrands på det Europæiske marked.

Designmæssigt bygger Carqon på den klassiske LongJohn hvor ladet er placeret foran cyklisten. Barnet sidder godt beskyttet i det kraftigt polstrede og beskyttende lad som er ekstra højt og kan tåle påkørsel.

En smart detajle er den lille indstigningsdør, så større børn selv let kan komme ind og ud af ladet. Børnetransporteren har alt det en moderne børnefamilie sætter pris på.  Elmotor fra Bosch, skivebremser, lys og stærkt aluminiumsstel og vedligeholdsesfrit bæltedrev. Der er flere farver at vælge imellem og et righoldigt ekstraudstyr.

Carqon er endnu ikke leveringsklar, men interesserede kan allerede nu reservere et eksemplar. Priser fra godt kr. 37.500,-

Link

CYKELPORTALEN