CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale Super Six EVO NEO Cannondale Super Six EVO NEO
Cannondale sætter strøm på deres topracer Super Six EVO NEO med navmotor fra eBikemotion. Cannondale Super Six EVO NEO

Tidligere på året præsenterede Cannondales deres gennemarbejdede og opgraderede Super Six EVO. Læs vores omtale her.

Den får nu følgeskab af en elektrisk udgave der udseende- og geometrimæssigt er identisk med den pedaldrevne Super Six. Cannondale vil med den nye Super Six EVO NEO adskille markedet for eRoad bikes.  Med den allerede eksisterende Synapse Neo der benytter Bosch centermotoren henvender de sig til rytteren som først og fremmest vil  have det sjovt ude på landevejen.  Læs vores omtale af Synapse NEO her.

Med Super Six NEO henvender Cannondale sig til den performance orienterede elcyklist. Med fuldstændig de samme teknologiske landvindinger som Super Six EVO ikke mindst omkring aerodynamik, har Cannondale tilføjet et 250 watt indbygget batteri som forsyner Mahle motornavet i baghjulet. Vægten for den samlede cykel er 11.3 kg. Ligesom Specialized S-Works Creo kan der sættes et ekstra batteri i flaskeholderen på godt 200 watt som øger rækkevidden.

Den nye Super Six EVO NEO fås i tre udstyrsvarianter. Topmodellen NEO 1 med Shimano DuraAce Di2, NEO 2 med Ultegra Di2 og endelig NEO 3 med Shimano 105.  Priserne ligger mellem kr.33.599,- og 71.999,- Cyklerne skulle være ude i butikkerne i løbet af december måned.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN