CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bike Toyz udvider samarbejdet med Ortlieb Bike Toyz udvider samarbejdet med Ortlieb
BikeToyz har hidtil varetaget distributionen af Ortliebs cykelprodukter. Ved årskiftet er dette udvidet til at omfatte hele segmentet på det nordiske marked. ... Bike Toyz udvider samarbejdet med Ortlieb

Bike Toyz blev grundlagt af Allan Volk tilbage i 1994. Idag drives firmaet af  Claus Beck og Thomas Holst.  Næsten siden starten har Ortlieb været en fast bestanddel i det produktprogram Bike Toyz distribuerer.

Ortlieb har tidligere fokuseret på at holde de to segmenter Cykel og Outdoor adskilt. Dette har betydet at Bike Toyz hidtil har koncenterert sig om cykelprodukterne.

Dette er ændret pr 1 januer hvor parterne er blevet enige om at Bike Toyz fremover varetager distributionen af hele Ortliebs omfattende produktprogram på det Nordiske marked.

Thomas Holst udtaler “Ved at sammenlægge begge produktsegmenter for Norden kan vi udnytte de positive synergier bedre. Vi ser frem til det øgede samarbejdet omkring distribution af alt i vandtætte sports og fritidsprodukter fra Ortlieb” som var blandt de første til at lancere vandtætte produkter til outdoor  tilbage i  1982 da Hartmut Ortlieb gik igang.

Ortliebs Martin Esslinger tilføjer “Vi er glade for at kunne forsætte og udvide samarbejdet med en i forvejen kendt og veletableret partner. Samarbejdet smitter af på både kunder og forhandlere da sortimentet udvides og øges og derved gavner flest muligt omkring service og leveringssikkerhed.

Bike Toyz distribuerer i forvejen mærker som Cube, Mavic og Fox.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN