CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelmessen i Vejle Cykelmessen i Vejle
Den årlige cykelmesse i Vejle løb af stablen i denne weekend. Cykelportalens udsendte kikkede indenfor... Cykelmessen i Vejle

Cykelmessen havde mere end 3000 besøgende da de havde publikumsdag lørdag. Cykelportalen var på besøg fredag for tage temperaturen på den danske cykelbranche. Der var mange spændende nyheder og produkter som du kan se et lille udsnit af her. Vi vender tilbage med flere detajler om udvalgte produkter i løbet af ugen så stay tuned.

BikeToyz

Et af udstillingens mere muntre indslag stod BikeToyz.dk for, hvor personalet havde smidt cykeltøjet og iklædt sig traditionelt tyrolerudstyr. Om produkterne bliver importeret melder historien ikke noget om.

POC

Design og stil er IN.  Vel nok udstillingens mest stilfulde hjelm stod svenske POC Sports for, med deres nye topmodel i AVIP sterien der står for Attention, Visibility, Interaction, Protection. Ud over hjelmen  findes også tøj og briller. Extreme-sports.dk er dansk distributør.

Bryton-Rider-60

Cykel GPS med det hele, er denne nye Bryton Rider 60T.  Den er et godt alternativ til Garmin og Mio,  ikke mindst pga. dens skærm der imponerer med stor lystyrke udendørs.  Vi er blevet lovet et eksemplar til test.  Jbsi.dk er ny dansk importør.

 

Shimano-Danmark

Efter mange års fraværd, er det rart igen at se Shimano på cykelmessen. Dette er en klar ny strategi efter at de har åbnet eget kontor  i Danmark. Shimano-Nordic.dk

EMA-Motor

Selvom cykelbranchen efterhånden er blevet meget specialiseret og opererer med store styktal,  findes der stadig grossister der lagerfører det meste til den lille cykelforretning. EMA Motor.dk er en af dem.

Lake

Lake viste en ny cykelsko, specielt udviklet til cykelcross.  Ret naturligt da firmaet har hollandske aner, hvor der er en stor tradition for cykelcross.  Gear4Bikes.dk er dansk distributør.

HeyCycle

HeyCycle er et nyt flot dansk designet og udviklet cykelmærke.  Du kan læse vores omtale af HeyCycle her.

Prestigo

Italienske cykelmærker har altid haft godt tag i det danske cykelpublikum. Nu er der føjet endnu en til listen med Prestigio.

AGU

Hollendske AGU havde hele paletten med i deres omfattende cykeltøjsserie samt Gordo cykeltilbehør. Vi vender tilbage med test af nogle af AGU’s nye produkter i nær fremtid.

Zambikes

Zambikes er noget så sjældent som et cykelfirma fra Zambia, der producerer stel i Bambus. I modsætning til mange andre afrikanske projekter har firmaet klaret sig helt uden udviklingsstøtte.   Det er firmaet e-wheels.dk som står bag importen. Vi er på vej med en artikel om dette spændende projekt samt en elmotor fra Indien.

Bellweather

Bellweather er ny på det danske marked med cykeltøj bl.a i den populære retrostil. Det er JTImport.dk som importerer mærket.

Thule
Thule havde placeret sig udendørs i Atriumgården og viste mange nye produkter bla. deres nye børne anhængere. Du kan læse vores omtale af de nye produkter her. Vi vender tilbage med test af nogle af de nye produkter.

Move-Easy

Move-Easy.dk har specialiseret sig i eldrevne køretøjer så som el-cykler. Denne Riese & Müller transportcykel med plads til lidt af hvert er en af mange spændende produkter.

30-Seven

30Seven er ny på det danske marked. Deres produkter er cykeltøj med ny funktionalitet som disse handsker der har indbygget varme.  Fås i tre forskellige varianter. Gaiasport.dk er dansk importør.

 

 

 

CYKELPORTALEN