CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Thule Nyt fra Thule
Svenske Thule havde adskillige nyheder på årets Eurobike, bl.a en cykelkuffert med indbygget reparationstander. Nyt fra Thule

Thule fik et brag af en entre’ på sidste års Eurobike hvor de første gang præsenterede deres nye Pack’ n Pedal taskesystem, der ovenikøbet blev belønnet med en Eurobike Award.   I år var der adskillige nyheder fra Thule der stadig er mest kendt for deres cykeltransportløsninger til bilen.  Her er nogle af de væsentligste nyheder fra Thule for den kommende sæson.

Thule02

Thule Round Trip Pro
Der er ikke noget meget bedre end at rejse rundt med sin egen cykel, men den største udfordring ligger altid når man kommer frem og skal til at samle cyklen igen. Det har Thulke løst på en smart måde med deres nye cykelkuffert med indbygget cykelholder. Pak din cykel ud og sæt den på på holdren som du ville gøre derhjemme og saml eller adskil din cykel på en bekvem måde. Selve kufferten er en simihardcase model med aftagelige sider, som gør at den kan foldes sammen når den ikk er i brug. Helt fortjent fik denne nyskabende kuffert en Eurobike Award.

Thule03

Thule Chariot
Chariot er et mere end 20 år gammel mærke som er opkøbt af Thule og nu relanceres.  Dette meget alsidige børne transport system bestå af tre serier, Urban, Sport og Touring som kan sammensættes på en masse spændnede måder lige fra cykelanhænger til trolley både på hjul og ski. Deres lette aluminiums konstruktion gør dem til nogle af de letteste på markedet.

Thule04

Thule Pack’n Pedal
Denne serie har fået tilføjet mere tilbehør i form af flere forskellige typer tasker og kurve i nogle skrappe farver. Selve bagagebæren fås også i flere versioner afhængig af brug og funktion. Desuden er der kommet forkellige beslag til montage af lygter, smartphones og Ipads.  Læs mere om Pack’n Pedal her.

Link

CYKELPORTALEN