CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

HEY Cycle HEY Cycle
En forhenværende professionel cykelrytter, med indgående kendskab til cyklers geometri og design samt klare holdninger står bag et nyt dansk cykelmærke. HEY Cycle

hey-cycle-07

Selvom Danmark er blandt de førende i verden, når vi snakker om cykel infrastruktur, kniber det mere udvikling og produktion af cykler.  Det har  to danskere nu sat sig for at ændre og kastet sig ud i et nyt dansk cykeleventyr.

Hey Cycle tager udgangspunkt i tre ting:  Enkelthed, Kvalitet og Passion.  Designet uden at gå på kompromis. Kun de bedste materialer er brugt til at skabe den unikke og enkle nordiske stil.

Inspirationen
Cykling er den smukkeste form for transport og samtidig er det løsningen på mange daglige udfordringer forenet med sundhed og miljø.  Hey Cycle er dansk og vi er opvokset med cykling som en naturlig del af vores hverdag. De helt unikke cykelforhold i Danmark gør det i mange tilfælde langt hurtigere, at tage cyklen frem for bilen, for ikke at tale om parkering og omkostninger. Det er nok også grunden til at så mange i Danmark cykler. Når det er sagt findes der desværre alt for mange dårlige cykler på cykelstierne.  Cykler det ødelægger den gode cykeloplevelse.

Vi elsker at cykle og alt hvad Hey Cycle designer er for at hædre cyklen og for at gøre cykeloplevelsen endnu bedre.  Hey Cycle er ensbetydende med den højeste kvalitet, design og perfekte køreegenskaber i alt sin enkelthed.  At lave noget kompliceret er nemt, mens det at holde det enkelt  er meget mere kompliceret.

hey-cycle-08

Baggrunden
Vi elsker cykler og cykling. Hey Cycle er et lille men hurtigt voksende dansk firma. Alle ansatte cykler dagligt til og fra arbejde og I deres fritid. Vi nærer alle en stor passion for cykling, hvilket er grundstenen i Hey Cycle.
Bjarke Schmidt Nielsen, tidligere professionel cykelrytter fra  Team CSC fik ideen til Hey cyklen i 2011.  Siden er de mange års erfaringer fra sin tid på landevejene, blevet brugt til at skabe en cykel med en geometri og et design som sætter en helt ny standart for hvordan en cykel skal være, se ud og føles. Peter Kongaard Jørgensen er den anden del af Hey Cycle og har mere end 20 år i cykelbranchen et velrenommeret navn og en erfaring vi ikke kunne være foruden. Peter er stadig en meget aktiv cyklist og del af  Team Rynkeby.

hey-cycle-05

Cyklerne
Hey Cycle har i første omgang 7 modeller i programmet, som vil blive løbende udvidet.   De bygger alle på et stel i hydroformet aluminium.  Basismodeln er med et gear mens topmodenne re med 8 udvendige gear.  Brmesrene er tromle eller skivebremser på 700 C hjul og med 28 mm brede dæk perfekt til byen.  Der ydes 6 års garanti og priserne starter ved kr. 5995,-

Link

CYKELPORTALEN