CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Wahoo går sammen med Trailforks, om tilføjelse af nye funktioner til Elemnt-serien Wahoo går sammen med Trailforks, om tilføjelse af nye funktioner til Elemnt-serien
Brugere af de populære Wahoo Elemnt GPS'er kan se frem til nye funktioner med integrationen af Trailforks Wahoo går sammen med Trailforks, om tilføjelse af nye funktioner til Elemnt-serien

Wahoo, bedst kendt for sine GP computere og home trænere har indledt et samarbejde med  Trailforks om indførsel af en  række nye praktiske funktioner i hele serien af Elemnt computere.

Trailforks en mobilapp, der bruger brugergenererede data til at levere kort, der hjælper ryttere med at finde nye stier og navigere i eksistrende sti netværk. Selve appen kommer med en række funktioner til at hjælpe ryttere med at gøre det, såsom heatmap og sporrapporter.

 

Wahoos nye Trailforks-integrations funktion vil give ryttere mulighed for at synkronisere deres ruter til Elemnt-computere og Companion-appen. Synkroniserede elementer vil omfatte ruter fra Trailforks database, Rideplans, eller brugerskabte ruter og Ridelogs (historiske forlystelser, der kan spores). Nye brugere behøver ikke at opgradere til Trailforks Pro for at drage fordel af de nye funktioner.

Trailforks kortlægningsplatformen giver tusindvis af cykelruter sammensat af lokale ryttere. Ud over disse planlagte ruter er Trailforks-platformen vært for racerbaner og genererer ruter baseret på popularitet.

“Et samarbejde med Wahoo om at levere disse data på ELEMNT-cykelcomputeren flytter os et skridt tættere på vores ultimative mål om at “få alle udenfor”. udtaler Todd Neumarker, der er teknisk direktør for Trailforks.

Link

 

CYKELPORTALEN