CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Vokseværk i en krisetid Vokseværk i en krisetid
Trods den danske cykelbranche klager deres nød, over specielt den tyske invasion fra syd, er der heldigvis stadig nogen som har vokseværk. Konggard Aps... Vokseværk i en krisetid

team-konggaard

At samfundet stadig er præget af finanskrise, mærker man ikke meget til hos den odenseanske virksomhed, Konggaard ApS, som står bag det danske cykeltøjsvaremærke, XTREME. Her har 2012 budt på større personalemæssige ændringer – i positiv retning.

Fra tidligere at have bestået af 3 medarbejdere, foruden virksomhedens direktør, Peter Konggaard, er der i løbet af 2012 kommet 3 nye medarbejdere til i de flotte og rustikke rammer på Wichmandsgade 7-9. Kunderne vil derfor stifte bekendtskab med John Boye (salgs – og projektkoordinator), Sebastian Wang Hansen (kontorelev) og senest tilkomne Jesper Krog (grafisk designer) som tidligere har slået sine folder hos Bjarne Egedesø.

2013 bliver endnu et travlt år
Med udsigten til at skulle designe, producere og levere cykeltøj til Team Rynkeby igen i 2013, vil Konggaard ApS nyde godt af personaletilgangen. ”Vi arbejder allerede målrettet på 2013-udgaven af Team Rynkeby, og har i den forbindelse besøgt samtlige hold i Danmark og Sverige”, udtaler direktør, Peter Konggaard.

Det er nok ikke gået mange cykelsportsinteresserede forbi, at det succesrige Team Glud & Marstrand LRØ fra årsskiftet ændrer navn til Team CULT Energy. Som mangeårig sponsor og samarbejdspartner for holdet, der ejes af Skelde Cycling, ser Peter Konggaard frem til at fortsætte eventyret – denne gang med en energidrikproducent som hovedsponsor: ”Vi har været med hele vejen, og har store forventninger til, at alle parter får det optimale ud af samarbejdet”.

Der er hermed lagt op til endnu et spændende år for Konggaard ApS.

Link

  • Xtreme by Konggaard

 

CYKELPORTALEN