CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Visuelle indtryk fra Eurobike 2021 DAG 1 Visuelle indtryk fra Eurobike 2021 DAG 1
Vi har samlet lidt visuelle indtryk fra første dagen af Eurobike 2021 - forsættelse følger... Visuelle indtryk fra Eurobike 2021 DAG 1

Efter et års ufrivillig pause er Eurobike igen igang. Førstehåndsindtrykket er en ret ambuteret messe, hvor kun godt  2/3 af messearealet er fyldt op og i de enkelte haller næsten skriger de mega store stande med masser af udenoms plads til hinanden. Således er der egentlig ikke særligt mange udstillere.

Uden formodentlig at kunne drage direkte sammenligninger minder årets Eurobike på mange måder om det vi oplevede på Vejle messen år tilbage hvor de efterfølgende stoppede aktiviterne.  Forhåbentligt sker dette ikke for Eurobike men ingen tvivl om at messen har alvorligt brug for at genopfinde sig selv efter næsten 30 år på samme lokation.

Eurobike i mere end en forstand er ved at skifte spor fra det sportsorienterede til det mere transport og urbane. Dette understreges tydeligere end nogensinde at alle de store cykelsportsbrands er fuldstændig fraværende. Til gengæld er der et mængde helt nye og på vores breddegrader ukendte cykelbrands. Transport, el og det urbane er klart i centrum.

Dette understreget også af at messen næste år flytter til Frankfurt for på den måde at nå ud til ett meget større publikum af specielt nye urbane cyklister. Sikkert en fornuftigt beslutning for forretningen Eurobike på længere sigt.

Vi har samlet lidt fotos fra første dagen. Flere detajler om nogle af de enkelte produkter følger i opfølgende artikler i nær fremtid.

forsættelse følger…

 

 

 

 

 

 

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN