CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Velorbis Arrow 60 Velorbis Arrow 60
Arrow Seven 60 er en hyldest til Arne Jacobsens mest berømte stol. Velorbis Arrow 60
Arrow-60-01
Velorbis har i samarbejde med Fritz Hansen designet cyklen ’Arrow Seven 60’ – en moderne bycykel, der hylder 7’er stolens 60 års jubilæum  og og ikke mindst dansk design og -cykelkultur.
Stolen blev tegnet af Arne Jacobsen for 60 år siden og er blevet en af hans mest betydende værker, der stadig produceres og sælges over hele kloden.
Cyklen består af et håndbygget muffesamlet stel med lædersadel og -håndtag. Cyklen har desuden den særlig brune Fritz Hansen farve, som både stellet og hjulene er indfarvet i. Derudover er der en række unikke features – så som et læder emblem, en kobber klokke, læderindbundne tå-clips samt blankpolerede rustfri stål-skærme, som alle er med at understrege eksklusiviteten i dette design.
Arrow-60-03

“Dansk design og ikke mindst dansk møbeldesign, har altid været en stor inspirationskilde for vores arbejde, så at få lov til at arbejde sammen med Fritz Hansen er en stor ære og et kæmpe skulderklap for os. ” siger Kenneth Bødiker, Co-Owner, Velorbis, og fortsætter: ’En flot designet cykel er nutidens (nye) møbel, der selvfølgelig skal hænges op hjemme på væggen til skue og beundring for dig og dine gæster, som et kompliment til de andre lækre designer møbler. Cyklen bliver lige pludselig en forlængelse af hjemmet, der kan tages med videre udenfor og føre een på nye oplevelser, samtidigt med at man gerne vil se godt ud og køre stilfuldt. Cyklen bliver din designerlænestol på 2 hjul.

Arrow 60 fås i både en herre og dame model. I modsætning til de fleste andre jubilæumscykler så er Arrow 60 rent faktisk til at betale. Prisen er kr. 9.995,-

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN