CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ung Cyklist Pris 2020 Ung Cyklist Pris 2020
Ung Cyklist Pris skal inspirere unge mellem 18 og 26 til at hoppe i sadlen og træde pedalen... Ung Cyklist Pris 2020

Som gammel cyklist, der altid har brugt cyklen, uden at skulle have noget for det, men udelukkende gjort det fordi det har været det rigtige for mig, og fordi jeg elsker at cykle, kan man da godt blive en lidt misundelig på den unge generation, som nu kan få 10.000 kr. for at sætte sig på cyklen og vise det gode eksempel.

Initiativtager til prisen UNG CYKLIST PRIS 2020 er trafikrådgiver Jens Falk Jensen som driver firmaet Grøn Mobilitet Advice.  – Det kan ikke nytte noget det kun er os gamle “frelste” som skal cykle foran med det gode eksempel, siger Jens Falk Jensen, der gerne vil være med til at sætte fokus på de unges cykelglæder og cykelvaner. Derfor efterlyser han unge mellem 18 og 26 år, der vil være med til at inspirere andre unge til at hoppe i sadlen og træde nogle pedaler.

Om UngCyklistPris 2020
Ung Cyklist Pris fremhæver unge cyklister som med cykelglæde, god cykelstil og hensynsfuld cykeladfærd er rollemodeller for andre – og som giver håb for grønnere og mindre støjende trafik og byer i fremtiden. Cykelprisen tildeles til en cyklist på mellem 18 og 26 år. Prisen er på kr, 10.000,- (skattefri)

Som ansøger skal du svare på 2 spørgsmål.

  • A) Hvad betyder cyklen og cyklingen for dig i hverdagen?
  • B) Hvad tror du der skal til for at flere unge vil cykle mere i fremtiden? skriv til indstilling@ungcyklistpris.dk

Som prisansøger kan du frit vælge, om du vil levere en tekst, fx essay eller digt (max 500 ord) eller en film (max 2 min.) Frist for ansøgning: 1. april 2020. Bemærk, at din tekst eller film kan blive vist offentligt. (Husk at fortælle dit navn, alder og hvordan vi kan få fat i dig).
Alle bidrag deles videre til #Cykelminister Benny Engelbrecht, så han ved, hvad han skal rykke på i de kommende år.

Nominering. Der udvælges 4 nominerede til prisen: Offentliggøres den 13. april 2020. Prisoverrækkelse: Cellist og Cyklist Ida Riegels ved Ragnarock (billede), Rabalderstræde, Roskilde – 24. april 2020,

Link

 

 

CYKELPORTALEN