CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

UDOG Tensione UDOG Tensione
hvad skal cykelverdenen med endnu et nyt cykelsko mærke ? UDOG Tensione

Det mangler ikke ligerfrem med  cykelsko, som dog alle er skåret over den samme læst, så skal man gøre sig forhåbning om at trænge igennem på et i forvejen overfyldt marked af ens udseende cykelsko, må man prøve at tænke lidt anderledes.

Navnet UDOG er velvalgt og står for underDOG. Om det så smitter af på købernes lyst til at købe skoen må tiden vise. Firmaet er endnu i opstartsfasen og deres første produkt er en landevejssko kaldet Tensione opbygget omkring en snørebåndsystem suppleret med et sæt elastisk remme som trækkes ned under skoen og derved skulle bibringe en mere ensartet tilspænding af hele foden.

Selvom systemet er patenteret som Tension Wrap System (TWS) og er ret unik, har det alligevel visse funktionsmæssige ligheder med Bont Helix, Fizik Vento Stabilita, S-Works Ares og LoreOne.  Under alle omstændigheder er det frisk at nogle hele tiden tør udfordre de veletablerede og på den måde holde gryden i kog, ikke mindst prismæssigt hvor de er meget konkurrencedygtige. (150 Euro) Skoen er designet i Italien men produceret i fjernøsten.

Italienske cykelsko har altid haft en ry for deres meget små størrelser, der sjældent har været forenlige med en stor bred forfod. Alene ud fra billederne af den nye sko ser det ud til at der endelig sker noget her, men det må komme an på en prøve ved en  senere test af skoene.

Om det lykkedes for UDOG at få succes med deres sko må tiden vise, men et kan du være sikker på, hvis det ikke lykkes for dem vil du snart se noget lignende fra alle de andre.

Udog operere udelukkende med internethandel og skoen kan bestilles nu med forventet levring i starten af marts måned.

Link

CYKELPORTALEN