CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Trek Émonda ALR 5 Trek Émonda ALR 5
Trek nyeste udgave af Émonda ligner kulfiber, men er i aerodynamisk udformede aluminiumsrør Trek Émonda ALR 5

Med den nye Trek Émonda ALR 5 får du en let og responsiv landevejsraver i aluminium der både har udseende og egenskaberne fra kulfiber. Med en teknologi kaldet Kamm Tail aero-formning og integreret intern kabelføring gør den nye Émonda ALR 5 endnu mere aero. Geometrien er yderligere optimenet med henblik på race, der er blvet plads til de bredeste landevejs dæk.

Med Émonda ALR 5 bliver treks nyeste aluminiumsracer både hurtigere, lettere og mere aerodynamisk

De nye kraftigt formede aluminiumsrør minder mere end nogensinde om kulfiber.Et større kronrør giver plads til intern kabelføring, der løber inde i styrfittingen, hvilket gør det kompatibelt med integrerede cockpits som fra FSA og Deda. Rammen kan nu rumme dæk op til 28 mm bredde og tubeless.

Trek har endelig fjernet deres PressFit kranklejer og erstattet dem med  en T47 BB med gevind. Rammen er kompatibel med mekaniske som Shimano 105. Med en ramme og forgaffel vægt på henholdvis 1.257 g og 406 g. kan en komplet udstyret cykel med Shimano 105 komme ned på 9 kg til en pris på kr. 19.999,- Cyklen får i en neutral sort eller den spraglede blå/lyserøde/røde. Trek er leveringsdygtige i hele 8 størrelser mellem 47 og 62 cm.

Link

 

CYKELPORTALEN