CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tre alternative GPS computere Tre alternative GPS computere
Tre nye GPS cykelcomputere præsenteret på Eurobike. Tre alternative GPS computere

På det danske cykelmarked er det normalt kun nyheder fra de store GPS producenter som Garmin og Wahoo vi hører om. Det er egentlig synd og skam da, der findes mange andre gode alternativer. På dette års Eurobike spottede vi tre spændende nye GPS computere fra to gamle kendinge og en enkelt ny, der endda griber tingene an på en lidt anderledes måde.

Bryton Rider 860
Taiwanesiske Bryton er større end Garmin på hjemmemarkedet. Hidtil har de været kendt for deres GPS med monokromatiske skærm. Med Rider 860 lancerer de deres første GPS med touch og farveskærm. Skærmen er på 2,8″ og der er preinstalleret kort fra Open Street. Den vejer 116 gram og har målene 96 x 56 x 23 mm. Batteritiden er opgivet til 16 timer og den understøtter bl.a Komoot og Strava.

CicloSport Navid 400
Dette er CicloSport føsret GPS med farveskærm og kortnavigation direkte på enheden. Det er en stor enhed med målene 13 x 6,8 x 2,2 cm. Det har gjort plads til en 4″ farve touch skræm med en opløsning på 854 x 480 pixel. Den vejer 170 gram. Den her en intern hukommelse på 8GB som kan udvides med et microSD kort op til 128GB. Den hare et Li-On batteri på 3000 mAh som skulle give en batteritid på mellem 8 og 14 timer. Prisen er 230 Euro og den forventes på markedet i slutningen af oktober måned.

Trimm ONE
Trimmbike er efter en succesfuld kickstarter kampagne nu klar til produktion af deres Trimm ONE.  En elegant computer i forskellige farver som henter sine data fra din smartphone. og viser dem via en 3,2″monokrom skærm. Herved kan batteritiden maksimeres til 12 timer eller hele 50 timer hvis den benyttes med smartphonen. Samtidig fås også nyttigt tilbehør iform af en solcelle oplader til at sætte på frempinden.

Med dimensionerne  94 x 55 x 8 mm og en vægt på kun 60 gram er den noget af det mest elegante vi længe har set. På mange måder minder den mere om en smartphone end en cykel GPS.

Istedet for at have det hele indbygget, fungerer den som Bluetooth styret visningsenhed der henter alle data og navigation fra din smartphone, som alle alligevel altid har på sig. Via en downloadbar app får du foruden alle de gængse cykelcomputer funktioner også fuld navigation.

Link

CYKELPORTALEN