CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Traditionsrigt navn i cykelindustrien  genoplives Traditionsrigt navn i cykelindustrien  genoplives
Bag branded E.Dubied & Co lanceres ny en række nye hjul til landevej og gravel Traditionsrigt navn i cykelindustrien  genoplives

Cykelåret 2022 starter med genfødslen af ​​et af de ældste navne i cykelbranchen. Hjul og komponenter til racer og gravelcykler bliver nu tilgængelige under E.Dubied & Co branded.

Bag det historiske navn med rødder i Schweiz står en erfaren hjulspecialist.  E.Dubied & Co. går tilbage til år 1867. På det tidspunkt grundlagede Edouard Dubied et maskiningeniørfirma i kantonen Neuchâtel i Schweiz. Fra 1902 fremstillede firmaet cykelkomponenter. De var blandt de første producenter af Presta ventiler. Virksomheden fokuserede senere på hjulkomponenter såsom egernipler og nav.

Disse fik verdensberømmelse under EDCO-branded for deres innovative teknologi og høje kvalitet.
Hjulmærket E.Dubied & Co er nu genopstået med  reference til denne mere end hundrede år lange industri
historie. Fra nu af pryder navnet en samling landevejs og gravelhjul. Nav og fælge kommerfra deres egen udvikling. E.Dubied & Co lægger særlig vægt på holdbar og letrullende lejer samt fælgprofiler formet til at passe til forskellige krav.

Bag det genoplivede mærke står en erfaren hjulspecialist. Den tyske cykelindustri professionel Stefan Anton der har mere end 20 års erfaring med udvikling, produktion og salg af hjul i premium segmentet. Han har tidligere arbejdet for Alex Rims i mange år og opbygget og vedligeholdt hjulsegmentet for Vittoria. Senest ledede han den operative virksomhed for EDCO. I processen lærte han meget om virksomheden E.Dubied & Co, som oprindeligt grundlagde mærket.

“Jeg er fascineret af den opfindsomme ånd og det kompromisløse fokus på produktkvalitet, som Edouard Dubied og hans efterkommere har med succes fremstillet cykeldele i årtier” , siger Stephen Anton. Hans påskønnelse af industripionerens resultater gav anledning til ønsket at fortsætte denne forretningsfilosofi. For at gøre dette muligt, tør Anton nu tage skridtet fuldtid. Med sit firma 1two1 GmbH & Co KG med base i Bremen (Tyskland), er han selv ansvarlig for kvaliteten af ​​de produkter, der nu kommer på markedet under den genoplivede navn E.Dubied & Co

Hjulene fra E.Dubied & Co er nu tilgængelige fra deres egen webshop på www.edubied.com.  Derudover er Anton ved at opbygge et internationalt salgs- og servicenetværk for specialforhandlere. Samtidig vil E.Dubied & Co. arbejde på nye produkter, der skal sikre, at det traditionsrige brand l snart skinne igen blandt nutidens cyklister, som det gjorde i sine bedste dage.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN