CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

to nye Camelbak rygsække til cykelpendleren to nye Camelbak rygsække til cykelpendleren
Camelbak H.A.W.G & M.U.L.E Commute er dagligdags cykelrygsække med masser af funktionalitet hentet fra deres mere sporty serier. to nye Camelbak rygsække til cykelpendleren

Camelbak har netop lanceret to nye rygsække i M.U.L.E og H.A.W.G serierne specielt minded cykelpendleren.  De har begge en række fine gennemtænkte detailjer.

H.A.W.G Commute 30 l
H.A.W.G.® Commute 30 er en rummelig rygsæk, der sikkert og komfortabelt kan transportere dine daglige  arbejdsredskaber. Muslingeskalsdesignet giver adgang til det store  30 liters opbevarin rum med plads til en bærbar computer, udvendige lommer til vandflasker , plus sikkerhedsbevidste detaljer som en cykellys løkke og 360-reflektivitet. En Command Center™-sele holder det væsentlige organiseret, og det kølende Air Support™-bagpanel vil gøre din tur fra punkt A til B til en leg.

M.U.L.E Commute 22 l
M.U.L.E.® Commute 22-rygsæk har et smart design, der er rummelig nok til en bærbar computer og andre daglige ting. Det interne laptop-hylster er vejrbestandigt for ro i sindet, og Command Center™-selen organiserer og sikrer mindre genstande foran. Sidelommer til drikkevarer og U-lås, og et Air Support™-bagpanel sørger for en behagelig pendling.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN