CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Madison Roam Jakke TEST: Madison Roam Jakke
Vind/vandtæt og åndende mountainbike jakke med løst snit. Dens neutrale udseende og fine funktionalitet gør den universel anvendelig. TEST: Madison Roam Jakke

madison-roam-07

Madison Clothing blev grundlagt i 1977 og er det engelske sportsbrand eget tøj mærke.  Madison Clothing har hele paletten af cykeltøj fra det stramtsiddende race til mere afslappende Urban style. Det gennemgåede design på alle produkter er dog overvejende en afdæmpet stil mht farvevalg. Vi har kikket nærmere på en af deres regntætte jakker med hætte. Ifølge producenten er den tænkt til mountainbike, men dens snit og design gør den lige velegnet til dagligdagsbrug som til en tur i skoven offroad.

madison-roam-04

Specifikationer

  • Materiale: 100 % Polyester
  • Vandtæt: 10.000 mm
  • Åndbarhed: 10.000 gms
  • Størrelser: S, M, L, XL, XXL
  • Farver: Matsort, Grå, Marineblå, Matblå
  • Pris: 999,-

madison-roam-02

Afprøvning
Smag og behag er naturligvis forskellig men i denne testers øjne er Roam jakken fra Madison en flot kombination af design og funktionalitet uden at virke alt for prangende. Udførslen er meget flot med den nærmest canvas agtige struktur. Testeksemplaret var i marineblå med røde lynlåse. Roam er en tre lags jakke med netfoer, som er en god disposition ved en regnjakke da det giver den nødvendige damplomme for bedre komfort. Jakken har en lomme med skrå lynlås oppe ved brystet samt en på det venstre ærme. Disse er  med vandtæt lynlås. På hver side er endvidere to almindelige lommer med skjult lynlås.

Ærmerne er godt lange og asymetriske længere på oversiden. De har en praktisk velcolukke. Ryggen er også længere nederst uden at man kommer til at ligne en klovn hvis man går i den, fin detajle.

Jakken har vind og vandtæt lynlås som går op i en meget høj og stram krave. Fuldt oplynet og med hætten oppe er du fuldt beskyttet mod regn og kulde hvilket også gør jakket meget velegnet på en råkold vinterdag, Der er en fin tætsiddende hætte med snøre både foran og i nakken så den kan justeres til at sidde så stramt at den følger hovedets bevægelsee. Den kan endvidere være under hjelmen.

På ryggen er der udluftsningsflapper, men ingen under ærmerne som kunne have været rart, specielt hvis man cykler med rygsæk

madison-roam-06

Jakken kan justeres i livet med de indvendige snører. Jakken et vind og vandtæt og åndbarheden er forbavsende stor for sådan en type jakke. Netforet gør at man fint kan cykle i den med bare en kortærmet trøje uden at blive særlig fugtig. Det løse fit giver rigelig plads til en rigtig trøje.

Madison Roam har været et godt bekendskab og opfylder alt det man med god magen kan forvente af en regnjakke i den prisklasse. Jakken er velegnet til helårsbrug i kombination med flere lag tøj.

madison-roam-03

Konklusion
Roam er en fin allround cykel og fritidsjakke der kan holde det voldsomme danske efterårs og vintervejr ude. Designet er afdæmpet og det løse snit gør den lige velegnet til cykling som til en tur i byen med eller uden cykel.

Vurdering-4

madison-roam-10

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN