CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Klickfix Allrounder Mini TEST: Klickfix Allrounder Mini
Fiks lille styrtaske med det markedsførende Klikfix system. Fin til cykelferien og dagligdagsbrug. TEST: Klickfix Allrounder Mini

Klickfix-Allrounder-Mini-093

Rixen og Kaul bedre kendt under navnet KlickFix er et tysk firma, der har eksisteret siden 1988. Deres første produkt var en lille fiks egernippel nøgle. Siden kastede de sig over udvikling af KlickFix universel taskebefæstigelsessystem, et system der idag anses for det mest udbredte og mest tilpasningsduelige på markedet. Ud over Rixen og Kaul egne produkter bruger et stort antal andre producenter også KlickFix systemet på deres tasker, hvilket betyder en meget stor valfrihed set ud fra et forbruger synspunkt, da man kan bruge produkteren på tværs af hinanden da de benytter samme platform. Klickfix Allrounder Mini er en fiks lille styrtaske som størrelsemæssigt er noget mindre end hvad vi normalt ser for styrtasker.

Klickfix-Allrounder-Mini-08

Specifikationer
Anvendelse: Styrtaske og saddeltaske med ekstra beslag
Volumen: 5,5 l
Mål (L x B x H): 15 x 18 x 12 cm
Vægt: 450 g
Monteringssystem: Klikfix
Inklusiv regnslag : ja
Beslag: KLICKfix allround mini med adapter plade /KLICKfix styr adapter
Pris: kr 479,-
Stillet til rådighed af: Søndergaard og Sønner

 

Klickfix-Allrounder-Mini-07

Afprøvning
KlickFix Allrounder Mini Styrtaske er nærmest kupisk i sin udformning, hvilket betyder at den ogs kan finde plads på et racerstyr. den er stort og forarbejdning og materialevalg syntes over gennemsnit. Tasken har et hovedrum og forlomme med lynlåslukke. Den har endvider et låg øverst med bårrehåndtag og indvendig netlomme. I den ene side findes en lille lomme til smartphonen, mens den anden side med netlomme,  kan opbevare den medfølgende skulderrem.  Tasken er ikke vandtæt men der medfølger et fikst lille gult regnoverslag. Der medfølger standard et styrbeslag, der kan monteres på de fleste typer styr. Efter at have vinklet beslaget som man ønsker fæstnes positionen med den lille medfølgende wire. Der findes forekllige styrbelsg både med og uden lås samt et belsag så man også kan bruge tasken på  saddelpinden.

Klickfix-Allrounder-Mini-05

Tasken rummer snildt et mindre SLR kamera samt andre småting i de medfølgende lommer. Lommen til smartphonen er dog ikke stor nok til de nye store smartphones.
I praksis kommer man hurtigt til at sætte pris på den lille størrelse da den ikke påviker styreegenskaberne i negativ retning som mange af de større styrtasker på markedet.  Har du racerstyr på din cykel vil du også med fordel kinne bruge denne taske.  Som turcyklist sætter man hurtigt pris på altid at kunne tage sine mest værdifulde genstande med sig når man forlader cyklen.  En fin lille og let styrtaske for dem som ikke har de store transport og opbevaringsbehov.

Klickfix-Allrounder-Mini-03

Konklusion
Klickfix Allrounder Mini er styrtasken for dem som ønsker en lille og kompakt styrtaske. Den er lige velegnet til cykelturing som til dagligdagsbrug. Det er også fikst at den kan benyttes som saddeltaske.

Vurdering-4

Klickfix-Allrounder-Mini-02

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN