CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Suplest nyeste MTB sko har fået en Recco tracker i sålen Suplest nyeste MTB sko har fået en Recco tracker i sålen
Den schweiziske cykelskoproducent udvider sko programmet med en række nye sko. Suplest nyeste MTB sko har fået en Recco tracker i sålen

Schweiziske Suplest kalder  sig selv for verdens mindste sko manufaktur. Håndværk fra Schweiz, lavet af ryttere til ryttere. Suplest har sko til landevej, cykelcross, gravel og mountainbike.

Suplest har annonceret en ny Trail Series. En ny kollektion af klikløse mountainbikesko designet til at dække forskellige typer trailridning, fra all-mountain til elektrisk mountainbike.

Efter tre år uden en ny trail-sko-udgivelse, består Suplests seneste serie af tre modeller: Trail Pro, Trail Performance og Trail Sport.

Suplest siger, at de har testet de nye mountainbikesko på deres lokale stier i Bergdorf, Schweiz, og at de har en række cykelsko-nyheder, inklusive en tracking device fra Recco.

De tre sko udfylder hullet mellem Suplest’s cross country klikpedal serie og deres mountainbike sko til  flade pedaler, med en ydersål, der giver trækkraft, når du skubber din cykel og klamperkanaler til brug med pedaler uden klik.

Alle tre sko har den samme ydersål og er bygget op omkring den samme læst, som Suplest siger opfylder kravene til cykling og gang. Forskellene ligger i materialevalg og lukkemekanismen.

Ifølge Suplest har Pro- og Performance-skoene, der er top modeller i deres nye serie af trailsko, to primære nyheder. SuperFabric er et materiale, der siges at være blevet testet af NASA. Suplest siger, at det er det første cykelmærke, der bruger dette stof og hævder, at det hjælper med at gøre skoen “ekstremt holdbar” samt let og behagelig.

Ifølge Suplest er Recco-tracking devicen noget som normalt kun findes  på bjergbestigningsudstyr.  Trail Pro og Trail Performance er de første  par mountainbikesko der benytter Recco-teknologien. Recco kendes fra cykelhjelme.

Recco er en teknologi, der bruges af redningshold til at lokalisere mennesker. Det fungerer ved, at et redningshold udsender et radarsignal fra en Recco-detektor, som derefter tilbagekastes tilbage af Recco-reflektoren, så holdet kan lokalisere dig. Reflektoren kræver ikke strøm for at du kan aktivere den. Recco siger, at denne teknologi gør det muligt for redningshold at søge en kvadratkilometer på seks minutter.

Den mere overkommelige Trail Sport har ikke en Recco tracker, og i stedet for at bruge SuperFabric har den en mikrofiberoverdel med meshpaneler. Alle tre sko har den samme ydersål lavet af SUPtraction, et andet schweizisk firma, der laver gummiydersål til mærker som Ion og Vaude. Sålen siges at tilbyde trækkraft, når du går på cykel, og en høj hæl for at give beskyttelse. Inde i sålen er en EVA-kerne, der siges at tilføje dæmpning, når du træder i pedalerne, samtidig med at den øger en “positiv fodfølelse”.

Suplest Trail Pro er topmodellen og r rettet mod den mere progressive ende af trailmarkedet.Overdelen af ​​Trail Pro har en strikmanchet, der siges at hjælpe med at forhindre mudder og små sten i at komme ind i skoen. Den  har et dobbeltlukningssystem. Der er snørebånd for at få den første pasform, og et lag, der dækker snørebåndene og lukkes med en Boa skive. Solestar indlægssåler har et patenteret “stabiliseringsdelta”, som bringer din fod i en optimal position for stabilitet for større komfort og kontrol.

Trail Performance beskrives af Suplest som en “all-rounder”. Den har samme overstof, ydersål, indersål og Recco-reflektor som Trail Pro, men adskiller sig, når det kommer til, hvordan den lukker.

I stedet for at have et dobbelt system med snørebånd og en Boa skralde, har Trail Performance blot en Boa urskive med snøre, der zig-zagger op i skoen med asymmetriske øjestag. Trail Performance giver også afkald på den strikmanchet, der findes på Trail Pro.

Suplest Trail Sport er den mest overkommelige sko i Suplests nye Trail Series-serie. Selvom den er bygget op omkring den samme læst og har samme ydersål som Trail Pro og Trail Performance, er der en række forskelle, der reducerer prisen.

For det første bruger skoen et mikrofiberstof i overdelen i stedet for SuperFabric, der findes i de to andre sko. For det andet lukkes den med snørebånd og en velcro-rem i stedet for en Boa-skive.

Suplest er repræsenteret i Danmark gennem Cyclingpeople som oplyser mere om lancering og priser på det danske marked.

Link

CYKELPORTALEN