CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Store ambitioner hos Orbea Store ambitioner hos Orbea
Den spanske cykelproducent vil være ledende på custom cykler, fra 2018. Store ambitioner hos Orbea

Den spanske cykelproducent Orbea er gået igang med en større omstrukturering på deres fabrik i Mallabia. Vores ambitioner er store udtaler industri direktør Miguel Ángel Estandía med “We want to be the leading brand in customized bicycles,”


Omstruktureringen forventes at være færdig midt på året næste år i 2018. Der er ikke kun tale om en modernisering af produktionsfaciliternen, men hele produktiosnprocessen, som er blevet nytænkt. “Det vil både gøre os mere effetive og øge vores kapacitet” forsætter Miguel Ángel Estandía.


Det betyder at vi fremover  i større grad vil kunne efterleve helt specifikke kundekrav, og kunne levere custom cykler til slutbrugerne, lidt efter samme princip som de store bilproducenter har gjort i årevis. Made by order, og leveret gennem cykelforhandleren.

Første skridt, er en ny 600m2  malerfacilitet, der ifølge planen skulle være klar ved udgangen af oktober måned.  Den primære funktion vil være prototype bemaling og andre specielle opgaver. Når projektet er helt afsluttet næste år, forventes produktions kapaciteten at være fordoblet.

En anden vigtig del, er et helt nyt samleområde med tre parallelle samlelinier som vil forøge kapaciten til det dobbelte men på samme aral. Det nye lager bliver et semiautomatisk elevatorlager. Endelig kommer der helt nye testfaciliteter, der bl.a skal bruges ved nyudviklinger.

Orbea Terra
En af mange nye produkter fra Orbea, er den nye Terra, er en letvægts Gravel – Cross -Road Plus racer i kulfiber med plads både til 700c og 650b hjulsæt. Udstyret med skjulte bøsninger til skærme så dne kan brugse hele året.  Den kommer i forskellige udstyrsvarianter hvor topmodellen er med SRAM Force 1.

Link

CYKELPORTALEN