CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SRAM hopper på motorvognen og gør den automatisk og trådløs SRAM hopper på motorvognen og gør den automatisk og trådløs
SRAM sætter en Brose motor sammen med deres Eagle transmission og AXS teknologi og gør hele molevitten trådløs og automatisk SRAM hopper på motorvognen og gør den automatisk og trådløs

SRAM præsenterer i disse dage, naturligvis under stor cykelmediebevågenhed, deres bud på den ultimative e-motor løsning til den konkurrence orienterede mountainbiker.

SRAM slår sig sammen med Brose og kombinerer deres Eagle transmission og AXS teknologi og gør det hele trådløst og automatisk.

Motoren er produceret af Brose og er deres stærkeste version med 90 Nm. Denne kombineres med SRAM Eagle transmission og AXS teknologi, der ved hjælp af hastigheds- og kadencesensorer er Auto Shift afhængig af Powertrains softwaren der vil vælge det passende gear til din nuværende pedalrytme, og skifter tandhjul, uanset hvor mange watt du eller cyklens motor afgiver.

Coast Shift bruger motoren til at rotere kædekransen og kassetten uafhængigt af krumtappene, hvilket gør det muligt for systemet at skifte gear, når du ikke træder i pedalerne. Ved hjælp af hastighedssensoren vælger den det mest passende gear til din aktuelle hastighed.

Dette skulle ifølge SRAM, give et mere uafbrudt flow, så du som rytter kan koncentrere dig om at cykle fremfor at skulle skifte gear.

Motoren yder 680 watt og kan kombineres med to forskellige batterier på henholdvis 630 eller 730 Wh. Endvidere fås et lille ekstra batteri på 250Wh.

Systemet vil i første omgang kun blive lanceret på fire udvalgte cykelbrands, Nukeproof, GasGas, Transition og Propain. Du kan læse mere om systemet på SRAM officielle side på nedenstående link.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN