CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sportsfolk og unge iværksættere bag ny præstationsdrik Sportsfolk og unge iværksættere bag ny præstationsdrik
I et forsøg på at skabe den bedst mulige præstationsdrik, har to unge iværksættere fra København arbejdet tre år i kulissen på at skabe... Sportsfolk og unge iværksættere bag ny præstationsdrik

Statedrinks-03

Flere top-performere, iværksættere, professorer og fagspecialister er gået sammen og har brugt de seneste 3 år på at skabe det ultimative produkt, med målet om at fremme et højt energiniveau, mental balance og stabilt blodsukker – i et og samme produkt.

“Ideen udsprang under et ophold på Færøerne for præcis tre år siden, hvor jeg spillede fodbold.
Jeg havde og har altid haft en dyb frustration over at se hårdtarbejdende mennesker præstere på et lavere niveau, end deres talent og hårde arbejde reelt berettiger dem til. Dette på grund af, enten forkert forberedelse ift. kost, væskeindtag og præstationsprodukter (eller mangel herpå), men også et helt andet parameter som for højt spændingsniveau, der også skaber fysiske og mentale barrierer for den optimale præstation – dét ønskede jeg at lave om på – at gøre en forskel for mennesker med et produkt, der vitterligt kunne hjælpe folk med at præstere bedre eller blot opleve højere kvalitet i hverdagen.”
Sådan indleder stifter og direktør for STATE Drinks, Jon Andersen i et interview om det nye produkt.

Unikke ingredienser i balanceret samspil
”Vi er de første i hele Skandinavien til at bruge sukkertypen Palatinose (Isomaltulose), som er en unik sukkertype, der er 350% dyrere end almindeligt sukker. Denne type sukker sikrer et dokumenteret langsommere optag i blodbanen end almindeligt sukker, har en 18% højere forbrænding end almindeligt sukker og er desuden heller ikke skadeligt for tænderne.

Statedrinks-02

Vi har derudover tilsat en lille mængde almindelig fruktose til den hurtige blodsukkerstigning, så man får det bedste fra begge verdener.
Udover alle de almindelige, opkvikkende ingredienser, som vi kender fra koffein, taurin og b-vitaminer, har vi tilsat, hvad der svarer til 5 kopper helt naturlig grøn te og 2 kopper ren kamillete, i forsøget på at fremme en mental balance sammen med de opkvikkende ingredienser.

Et “kick”, der ikke vil opleves helt ligeså kunstigt, intenst og kortvarigt som almindelige energidrikke, men derimod markant mere stabilt, langvarigt og balanceret.
Til sidst har vi tilsat den perfekte mængde salt, som man mister i sveden ifm. fysiske præstationer.

Det har taget os alene et år at skabe flasken og smagen, som bevæger sig væk fra al det syntetiske, vi kender i dag og over i en mere naturlig og ren smag. Naturligvis helt uden kunstige farve- eller smagsstoffer og med det reneste, danske kildevand man kan forestille sig. Den første variant er uden kulsyre, beregnet for dem, der kan opleve, at kulsyren generer i maven i forbindelse med præstationer, afslutter Jon Andersen sin uddybning om produktet”

Topidrætsfolk står bag
Blandt flere andre er som tidligere nævnt Jens Bangsbo, professor på institut for idræt ved Københavns Universitet, tidligere assistenttræner i Juventus FC og til daglig fysisk træner på det danske landshold, en del af teamet bag – sammen med nuværende superligaspiller Kris Stadsgaard, foruden en række andre top-performere og fagspecialister.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN