CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Lille spejl på styret der… Lille spejl på styret der…
Hvorfor har ingen fundet på det før. HideMyMirror er et fikst lille spejl der kan klappes sammen når det ikke er i brug. Lille spejl på styret der…

For mange specielt racer- og lirecyklister er sidespejle på en cykel noget som hører hjemme på en bedstemorcykel, men med den voldsomme trafik i vore dage, burde de måske.

Der findes forskellige sidespejls løsninger til cyklisten lige fra dem der monteres på cyklen, til dem man har på hjelmen eller cykelbrillerne.  Men hånden på hjertet, ingen af dem er særligt elegante i deres fremtoning.

CloseTheGap er ud over deres friske navne til markedsføring, kendt for deres holdere til GPS’en med indbygget ringklokke. HideMyBell fås i mange udformninger til forskellige GPS fabrikanter og styrproducenter.

Det første der falder en ind ved deres nyeste produkt, er hvorfor har ingen tænkt på det før. HideMyMirror er et lille spejl der sættes i styrenden. Det smarte er at det kan lukkes, når spejlet ikke er i brug, så styret fremstår helt intakt, så selv lire drenge og piger med stilrene cykler burde kunne se lyset.

Det passer til styrender med en diameter mellem 19 og 23 mm.  Da det kan drejes og vinkles i to planer passer det både på dropbar og lige styr. Trods den lille størrelse lover producenten at man kan se biler op til 100 meter bagud og cykler 40 meter. Vægten er ubetydelig 16 gram og det samme kan næsten siges om prisen på de 25 Euro. Et Must Have cykelprodukt.

Link

CYKELPORTALEN