CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Skal du med på testholdet ? Skal du med på testholdet ?
Dansk startup vil samle verdens største testhold til watt målere under navnet ZWATT.     Skal du med på testholdet ?

TeamZwatt02

Det danske start-up SENSITIVUS gauge går nu efter at samle verdens største testhold for wattmålere til cykler. Målet er at samle mindst 1000 deltagere globalt under navnet Team ZWATT. Den mest indflydelsesrige blog på området, DC Rainmaker, nævnte teamet den 15. maj. Allerede dagen efter havde over 450 personer tilmeldt sig.

”Vi ved at watt er det helt store samtaleemne blandt cykelentusiaster uanset om du er pro eller motionist. Men især motionisterne synes i mange tilfælde at en wattmåler er for dyr. Med dette projekt vil vi tilbyde alle at få en wattmåler til en meget lav pris”, siger Rolf Østergaard, adm. dir. i SENSITIVUS gauge.

Over de sidste 3 år har SENSITIVUS gauge udviklet og raffineret teknologien med de store, globale kranksæt producenter som kunder. Formålet med udviklingen har været at få wattmålerne ned i en pris hvor almindelige cyklister kan være med uden at det går ud over kvaliteten. Tidligere har prisen på wattmålere gjort at kun velbeslåede eller de meget dedikerede har kunnet være med.

13179393_1716444241946421_7979892281961520893_n

”Vi er klar med en række produkter som vi har udviklet til vore kunder. De rammer markedet så snart vores kunder er helt klar. Men vi er utålmodige som iværksættere skal være, så vi vil gerne have kickstartet endnu mere og bredere test” fortæller Rolf Østergaard.

Team ZWATT skal være verdens største hold af testere. Globalt og på tværs af cykel typer, typer af ryttere osv. Så det reelt afspejler den virkelighed produkter bliver brugt i. Målet er over 1000 deltagere, som får tilbudt wattmålere til hvad der beskrives som en
”meget meget lav pris”. Deltagerne skal tracke mindst en tur per måned med en app der opsamler data med meget høj opløsning.

”Ved at crowd-source vores dataindsamling får vi et meget bredere udsnit af data til at optimere og forbedre vores algoritmer. Det er essentielt for at lave det bedste produkt til den laveste pris” forklarer Rolf Østergaard videre.

Er du blevet inspireret til deltage, kan du melde dig til Team ZWATT her:
www.sensitivus.zwatt eller find holdet på Facebook.

CYKELPORTALEN