CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sikker ID er en simpel men meget effektiv måde at sikre dig i tilfælde af ulykker. For sportsudøvere kan det være: løbeture, cykelture, kajaksport, roning, ridning,...
Sikker ID er en simpel men meget effektiv måde at sikre dig i tilfælde af ulykker. For sportsudøvere kan det være: løbeture, cykelture, kajaksport, roning, ridning, skiture o.s.v., hvor det at have personlig ID på sig kan redde ens liv og nærmeste pårørende bliver underrettet.

For børn kan det være:  svømmehaller, feriesteder, på stranden, legepladser, leg med andre børn, cykelture i nabolaget, fødselsdage, på strandture/skovture, i storcentre, udflugter med SFO/skole o.s.v.

Disse ID armbånd giver dig tryghed for, at ambulancefolk kan behandle dig eller dit barn korrekt efter de informationer der står inde i båndet. Det kan være: blodtype, allergier, astma, diabetes m.m. Eller hvis dit barn er blevet væk, så kan der ringes til mobilnumrene (2 forskellige) som bliver skrevet på sedlen.
Få formålet med disse produkter er simpelthen at fortælle omverdenen HVEM du er, HVEM skal kontaktes og HVAD du lider af i tilfælde af uheld, ildebefindende, hedeslag o.s.v.

Produkterne kan bruges af både løbere/cykelryttere (ID bånd til cykelhjelm til cykelfolk alene)  og har følgende egenskaber:

  • 100% vandtæt
  • Højt reflekterende ved hjælp af 3M Scotchlite® sølv refleksmateriale der hjælper dig med at blive set om aftenen
  • ID kort gemt sikkert indeni Sport ID armbåndet/cykel ID båndet/Sko ID båndet
  • Komfortabelt og let, håndsyet kvalitet
  • Unisex design
  • Armbånd findes i sml/med + med/lrg mens cykel ID bånd og Sko ID bånd er unisize
  • Det anbefales at bruge en Ultra Fine Permanent Penfor at skrive data på de vandtætte kort.

Link

CYKELPORTALEN