CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Shimano tæller ned til det store jubilæumsbrag Shimano tæller ned til det store jubilæumsbrag
I marts måned 2021 fylder Shimano hundrede år. Shimano har begyndt nedtællingen... Shimano tæller ned til det store jubilæumsbrag

Shimano Inc. er et af de cykelbrands som er kendt af alle. De kom til verden den 23 marts  1921 hvor den ambitiøse japanske Shozaburo Shimano grundlagde firmaet. Det første produkt ver en friløbskrans som på daværende tidspunkt var en cykelkomponent der var svær at producere og som fra starten satte nye normer.  Idag er Shimano et multinationalt selskab med omkring 11.000 ansatte, der foruden cykelkomponenter også udvikler og producerer fiskeudstyr.

Som optakt til jubilæumsåret har Shimano søsat en ny hjemmeside med et stort digitalt ur som tæller ned til den officielle jubilæumsdag den 23 marts 2021.

På siden der løbende bliver opdateret findes highlights fra Shimanos historie både indenfor cykelkomponenter men naturligvis også fiskeudstyr. Der er endvidere konkurencer og forskellige sociale media events.

Som mindesmærke for sin hundredeårsdag har Shimano skabt et tricolor hundredeårs mærke for at symbolisere dets holdning i samfundet og beslutsomhed for fremtiden.
De lysegrønne, blå og dybblå farver repræsenterer henholdsvis land, himmel og hav. Disse tre farver skal tydeliggør deres forretningsopgave: “At fremme sundhed og lykke gennem nydelsen af ​​naturen og verden omkring os”.

Jubilæumsåret bliver fejret med en række forskellige events og produkter som det endnu er for tidligt at løfte sløret for.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN