CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Shimano advarer mod FALSK hjemmeside Shimano advarer mod FALSK hjemmeside
En falsk webshop lukrerer på Shimano branded og tilbyder Shimano produkter til utroværdigt lave priser... Shimano advarer mod FALSK hjemmeside

Shimano går nu ud og advarer mod en falsk webshop, der udgiver sig ud for at være fra Shimano. Under navnet Shimano Clearence Store sælges primært fiskeudstyr men også cykelkomponenter med rabatter på op til 80 % af den normale butikspris.

I en erklæring på Shimano.com, og omtalt  på Bicycle Retailer and Industry News, advarede den japanske cykel- og fiskeudstyrsgigant kunder om, at en “falsk hjemmeside er blevet fundet og udgiver sig for at komme fra Shimano”. Med fremhævelse af hjemmesidens opmærksomhed på detaljer og tilsyneladende ægthed fortsatte erklæringen, “hjemmesiden bruger Shimano-logoet, produktbilleder og andet indhold uden vores tilladelse”.

Siden benytter alle de kendte tricks om at slå til inden et vist tidsinterval med store rabatter og fri forsendelse, men nærlæses flere af teksterne som f.eks “We leverage the latest tools and technologies to make it as easy as possible for our customers to shop for everything they need to make their businesses go.” tænder advarselslamperne. Sådan en formulering ville verdens største producent af cykel og fiske udstyr aldrig bruge.

Du finder den officielle advarsel fra Shimano her 

 

CYKELPORTALEN