CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Scott Sports tilbagekalder bestemte Speedster landevejs og gravel modeller Scott Sports tilbagekalder bestemte Speedster landevejs og gravel modeller
Er du ejer af en Scott Speedster landevejs eller gravelmodel fra 2022 skal du kontakte din forhandler Scott Sports tilbagekalder bestemte Speedster landevejs og gravel modeller

SCOTT Sports er gået igang med en frivillig tilbagekaldelse af nogle af deres Speedster landevejs og gravel cykler. Der er tale om godt og vel 2.000 cykler produceret i 2022. Tilbagekaldelse sker efter nogle fund på cykler hvor der kan opstå brud omkring forgaflen.

 

Er du ejer af en Scott Speedster landevejs eller gravelmodel fra 2022 skal du kontakte din forhandler

Indtil videre er der ikke blevet indrapporteret nogle uheld, men for at være på den sikre side tilbagekaldes nu en række specifikke modeller.

Der er tale om SCOTT Speedster 40, Speedster 50, Speedster Gravel 40 EQ, Speedster Gravel 50 og  Contessa Speedster 35 EQ,  allesammen produceret i 2022.

Cyklerne er blevet solgt både hos forhandlere og online i 2022 i Europa, Asien og Sydamerikan. Danske forbrugere rådes til lade værd med at bruge cyklen og tage kontakt til deres forhandler som vil iværksætte en gratis ombytning af forgaflen.

Læs mere på Scott Sports officielle hjemmeside

Link

CYKELPORTALEN