CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Rotor Power LT Rotor Power LT
ROTOR Udvider deres Power program med POWER LT kranksættet som både har lavere vægt og pris. Rotor Power LT

 

Rotor-LT-01

I dag præsenterer ROTOR Bike Components det nye POWER LT, som med lavere vægt og pris, har taget det tekniske design samt teknologien fra ROTOR’s eksisterende POWER wattmåler. POWER LT er resultatet af et samarbejde med UCI Pro Team Lampre-Merida, der bad ROTOR udvikle en enkel og endnu lettere wattmåler, der kunne håndtere den hårdhændede brug af de bedste professionelle ryttere.

»De professionelle ryttere har brug for alle mulige fordele for at konkurrere på det niveau, som løb som Tour de France jo er” siger Julio Madrigal, sponsormanager for ROTOR. “Vi ønskede at give dem en fordel gennem teknologien på udstyret og vores løsning var POWER LT”.

Rui Costa, forsvarende UCI Road verdensmester og tre-dobbelt Tour de Suisse vinder, har etapesejre og det samlede podie som målsætning ved dette års Tour. “I Touren ligger forskellen i de små detaljer”, siger Costa. “Jeg havde brug for en let cykel uden at ofre state-of-the-art teknologien. Med dette i tankerne, har ROTOR udviklet den nye POWER LT wattmåler . ”Nu kan min cykel forblive på minimumsvægten 6,8 kg, uden at jeg skal opgive en wattmåler på de hårde bjergetaper”.

Lampres Merida cykler har været udstyret med POWER LT prototyper i hele den nuværende sæson. POWER LT er blevet testet af holdets professionelle ryttere og deres mekanikere, og løbende forbedret af ROTOR’s ingeniører takket være holdets feedback. Costa’s cykel har benyttet POWER LT måleren siden Tour De France startede den 5. juli.

“Vi skabte POWER som et dobbeltsidet målesystem, som optager data for både venstre og højre side. POWER LT er udviklet derfra med et par forskelle,” forklarer David Martínez, ledende ingeniør for ROTOR’s wattmålerprogram. Vigtige funktioner, der adskiller POWER LT fra konkurenterne, er ANT + kombalitet, nem udskiftning af batteri, UBB30 krank aksel, en meget konkurrencedygtig pris samt en meget lav vægt. I tråd med ROTOR’s vision om at udvikle innovative løsninger for cyklister, har ROTOR udvidet deres familie. POWER tilbyder den mest avancerede måleteknologi, mens POWER LT tilbyder det bedste forhold mellem teknologi til vægt og pris.  Detailprisen for POWER LT vil være 7799,- og vil være at finde i de første butikker inden udgangen af juli måned.

 

Rotor-Power-LT-02

Specifikationer

  • UBB30 (Universal Krankboks) muliggør at ROTOR Power og POWER LT er kompatible med stort set alle rammer på markedet.
  • Twin Leg Concept – ROTOR Twin Leg Concept blev skabt med tanken om et afbalanceret kranksæt. Hvad er pointen i en ultra-stiv højre krank hvis den venstre ikke er så stiv? Ved at designe en krank som et “rigtigt sæt”, og ikke blot som to individuelle pedalarme, TLC skaber de mest afbalancerede kranksæt på markedet.
  • ROTOR’s CNC-fræste pedalarme er stivere end konkurrenternes produkter på grund af Trinity Drilling Systemet. Denne proces borer tre huller fra aksel til pedal i hver pedalarm og efterlader en struktur, som giver pedalarmene overlegen stivhed uden at tilføje mere vægt på pedalarmene, hvilket resulterer i et usædvanligt stivhed-til-vægt forhold.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN