CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Recycles er en ny spændende cykelbutik på Islands Brygge i København der som navnet antyder istandsætter og genbruger klassiske kvalitetscykler og stel.  Recycles opkøber gamle...

Recycles er en ny spændende cykelbutik på Islands Brygge i København der som navnet antyder istandsætter og genbruger klassiske kvalitetscykler og stel.  Recycles opkøber gamle veterancykler og sammensætter nye og brugte dele, som gør hver cykel helt unik.

Cyklerne laves både i herre- og dame modeller, og i alle former, farver og størrelser. Ideen bag cyklerne er en solid, enkel og driftssikker cykel, som ikke koster en formue.

Filosofien er at genbruge så meget som muligt, da et godt gammelt stål cykel stel udover, som regel, at være æstetisk smukt også er så godt som uopslideligt.
Sliddele som kæde, dæk, slanger bliver udskiftet med nye kvalitets dele. Forgaffel, krank og ligende bliver adskildt, renset og smurt eller udskiftet hvis det kræves. Recycles er 100% dedikeret til den gode gamle enkle og robuste cykel.

Recycles pisker rundt på obskure vintage/retro/loppe markeder og opkøber cykler i både Danmark, Sverige og Tyskland. Derudover har de indgået aftale med et antal andelsboligforeninger i københavn om afhentning af defekte og kasserede cykler. Kunder som selv har en gammel Raleigh fra da bedstefar var ung, kan få den opfrisket og renoveret.

Som udgangspunkt kan ALT laves hos recycles.

Link

CYKELPORTALEN