CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Raleigh Roker og Mustang Raleigh Roker og Mustang
I Danmark er Raleigh kun kendt for deres dagligdagscykler, mens de på de øvrige markeder har et omfattende program af spændende High End Cykler. Raleigh Roker og Mustang

Raleigh-Roker-Pro

Danmark kalder sig et cykel foregangsland, men alligevel findes der et hav af spændende cykler, som aldrig ser det danske marked, primært fordi de danske cykelgrossister af uransaglige grunde ikke gider at bruge resourcer på at markedsføre dem. Et godt eksempel er Raleigh som i de fleste danske cykelforbrugeres bevisthed er producent af lidt kedelige og konservative dagligdagscykler. Men sådan er det kun i Danmark.  Raleigh er meget mere end det. De har et omfattende program af alle cykeltyper heriblandt også en hel serie af High End modeller der tåler sammenligning med de bedste mærker på markedet.

Raleigh-Roker

Roker Racer er en fuldblods race gravelbike i kulfiber med en totalvægt på kun godt 8 kg. Udstyret med SRAM Force x1 geargruppe, hydrauliske skivebremser og tubeless hjulsæt fra American Classic er der dømt racetrack på skovstierne. Prisen er 2500 £. Lillebror hedder Roker Pro og er udstyret med en SRAM Rival x1 og vejer 8,5 kg.

Raleigh-Mustang

Samme rammegeometri men i aluminium hedder Mustang. Vægten er nu 9,6 kg men stadig med en SRAM Rival x1 gruppe. Pris 1500 £. Mustang modellerne fås forøvrigt helt ned til 650 £.  Er du interesseret, skal du nok ikke sætte næsen op efter at de kommer på det danske marked, men køb dem online i England eller Tyskland.

Link

 

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN