CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Camelbak 2022 Camelbak 2022
Camelbak afholdt torsdag aften deres årlige virtuelle præsentation af nyheder for den kommende sæson inden for både vandre og cykelsegmentet. Her bringes de væsentligste... Camelbak 2022

Camelbak afholdt torsdag aften deres årlige virtuelle præsentation af nyheder for den kommende sæson inden for både vandre og cykelsegmentet.

Her bringes de væsentligste nyheder med relation til cykling. Vi vender tilbage længere henne på sæsonnen med test af udvalgte produkter.

Ligesom en række andre producenter, har Camelbak nu også fokus på brug af både bæredygtige- og genbrugbare materialer for på den måde at reducere deres  carbon aftryk

Podium Flow 4 er redesignet så vandflasken nu er placeret i midten, så den både kan bruges af  både højre og venstre håndene. Den har  flere lommer så ens ting kan deles op og ikke ligger og rasler. Den rummer 4 liter

Redesignet af Lobo 9 rygsækken, er en Do IT All Pack.  2 liter vandresovair. 7 liter volumen. Både en mand og kvindeudgave med forskellige torso længder og rygstropper. Genbrugbart net. bedre åndbarhed på stropperne. Bedre rygventilation udført i samarbejde med et sports laboratorie. Reflekser.

Redesignet Mule Classic 12 liter, volumen og 3 liters vandresovair Medium Ultra Long Endeavors genbrugsmaterialer. Speciel hjelm krog. Magnetisk lås på brystremmen.

MULE E.V.O er Camelbak’s første svejste rygsæk der er fuldstændig vandtæt. Airsupport rygstykke som giver god ventilation og fiksering. Grundet den svejste konstruktion, er der kun et udvendigt rum, med elastik. Istedet er der lommer på selve bæreselerne.

MULE Commute 22 og ALL Computer 40, vejrbestandig, synlighed, let adgang, Cordura Nylon Let adgang til vandflaske og lås.  Indvendige lommer til vandflasker. Store lommer foran på skulderremmene er praktisk og hurtigt. Camelbak kalder det Command Center Design som er forskellige for de enkelte MULE modeller. Vandtæt lomme til computer med rulleforsegling. Masser af reflekser især i siden og plads til lygte.

 

Nyt supplerende vandresovair Fusion 2 og 3 liter er 30% lettere, Vandtæt lynlås med stor åbning, der er let at rengøre. Håndtag på bagsiden som gør det lettere at fylde vand på. Den integrerede bagplade går at Fusion ikke bliver cylindrisk når der fyldes vand i. Antibakterielt og smagsneutral. On/off lås på slangen. Universel holder der passer på på andre fabrikater rygsække

Fusion 6 liter og 10 liter versioner til camping hvor slangen fra de små modeller kan udskiftes med en kort slange med hane.

De kendte Podium Barrels 600 og 700ml Podium Chill er isoleret, Podium ICE holder 5 gange længere koldt. TP vs TE materiale, er mere holdbart, ingen lugt. Meget blødt og tilbagevending til oprindelig form er optimal.  Drikketude og lås er den mest kendte feature. 4 dele for let rengøring. Ny limited Edition Destination Podium.

Link

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN